Renovera Badrum

Renovera badrum

Är tiden inne för att göra om badrummet? Built och våra anslutna byggfirmor hjälper dig att renovera och fixa badrummet. Vi hjälper dig att riva, fixa och renovera ditt badrum eller toalett. Våra anslutna byggfirmor har den behörighet, kunskap och erfarenhet som krävs för att renovera ett våtrum.

När du renoverar ditt badrum är det viktigt att allting görs på ett fackmässigt och korrekt sätt. Du ska alltid anlita en entreprenör eller byggfirma med rätt behörighet och certifieringar när det handlar om våtrum.

Totalentreprenad vid badrumsrenovering

När ett badrum ska byggas om finns det en rad normer och regler som ska följas. När det kommer till våtrum är det extra viktigt att de olika momenten görs på rätt sätt. Att arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt är viktigt för att din försäkring och garanti ska gälla. Våra anslutna byggfirmor föredrar därför att utföra uppdraget som en totalentreprenad. Det ger oss en trygghet i att alla olika steg görs på rätt sätt. Det innebär att vi också gärn river badrummet och står för deponi, bortforsling, av byggmaterial.

En del av våra kunder vill byta hela badrummet och en del vill behålla vissa vitvaror eller fasta möbler. Oavsett vad du vill göra så kan vi hjälpa till. Bland våra kunder är det vanligt att vi hjälper till med inköp av exempelvis toalettstol medan kunden själv köper in kakel, klinker, komod och duschkabin. När du skickat in din förfrågan kommer vi att kontakta dig för att ta reda på lite kompletterande uppgifter om projektet. Efter det kan vi sedan ge en ungefärlig offert med pris för uppdraget och boka in ett möte med dig. Vid offereringen kan vi även ge en tidsuppskattning för hur lång tid det kan ta att renovera ditt badum.

Våtrumscertifikat och rätt behörighet för badrumsrenovering

Det är alltid viktigt att byggprojekt utförs på ett fackmannamässigt sätt. Om arbetet inte utförs på ett fackmannamässigt sätt så finns det stor risk att det uppstår fuktskador i badrummet och att arbetet inte täcks av försäkringen. För att du ska kunna känna dig tryggare i ditt val av hantverkare vid en badrumsrenovering finns olika behörigheter eller certifieringar du kan titta efter. Säkert Vatten och Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV är två av de behörighetscertifieringar som finns.

Den hantverkarfirma som du anlitar för renovering av badrum ska dokumentera arbetet så att det blir utfört på att fackmannamässigt sätt. Denna dokumentation kan vara viktig för dig om du i framtiden upptäcker en vattenskada.

När du tar in offert för din badrumsrenovering via Built så anlitar du endast auktoriserade bygg- och hantverksföretag.

Badrumsrenovering på flera orter

Built har ett utbrett nätverk av små lokala byggfirmor. Det gör att vi bland annat kan utföra kvalitativa och säkra badrumsrenveringar i Eskilstuna, Norrköping, Nyköping, Stockholm, Västerås, Örebro och Södertälje.

Viktigt att tänka på vid badrumsrenovering

Följande saker är viktiga för dig att tänka på när du anlitar hantverkare för att renovera ditt badrum

  • Att arbetet är fackmannamässigt utfört
  • Att entreprenören tydligt dokumenterar arbetet
  • Att entreprenören har f-skatt, försäkring och är momsberättigad
  • Att entreprenören du anlitar har goda referenser

Du väljer själv vilka delar av din badrumsrenovering du vill ha offert på och tar hjälp med. Vi kan hjälpa dig med en totalentreprenad, från idéer till slutfört arbete, eller med enskilda delar som du önskar hjälp med. Genom att anlita en hantverkare via Built så får du en aktör som gått igenom vår kontroll och du kan känna dig trygg med att du anlitar en beprövad och auktoriserad aktör med goda referenser.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Fler byggtjänster