Allt för din badrumsrenovering i Norrköping

Dags att renovera badrummet i Norrköping? Då har du minst sagt kommit rätt, här på Built är vi experter på allt inom badrum i Norrköping, och oavsett om du ska göra en totalrenovering eller mindre förändringar i ditt badrum så kan vi hjälpa till. Vi har stor erfarenhet av badrumsrenovering och hjälper till vid många renoveringar varje år, så om du har några frågor eller funderingar så svarar vi gärna på dem.

En stor fråga är ofta vad det kostar med en badrumsrenovering i Norrköping, och det förstår vi såklart. Dessvärre är det inte helt enkelt att säga ett exakt pris utan att känna till omständigheterna kring din renovering då en hel del saker spelar in. Vårt tips är därför att du fyller i vårt kontaktformulär här till höger och på så vis får en helt personlig offert anpassad efter dina behov. 

Vad måste jag ta reda på inför att jag ska renovera mitt badrum i Norrköping?

Inför en badrumsrenovering är det alltid en del planering och research som krävs, inte minst om det är första gången man tar sig an ett sånt typ av projekt. Det kan vara svårt att veta vart man ens ska börja, så vi har därför samlat ett gäng tips här som vi hoppas kan vara lite till hjälp:

  • Det finns många regler kring badrum, så läs på om vad som gäller eller fråga oss om du undrar något kring våtrumsregler.
  • Gör en beräkning på vad du vill ha i ditt renoverade badrum och vad du är villig att betala för det, utifrån din budget finns det sen olika lösningar som passar. Glöm dock inte bort ROT-avdraget!
  • Var beredd på att du eventuellt inte kommer kunna använda ditt badrum under en viss tid, och se till att ha en lösning på det problemet.
  • Skriv en prioriteringslista över vilka funktioner som är viktigast för dig i badrummet, kanske är det en vattenfallsdusch eller ett nedsänkt badkar?
  • Spara alla fina bilder du hittar på badrum du tycker om, och dela dem sen med oss. Tillsammans kan vi sen komma fram till hur vi kan inspireras av dem.

Det finns såklart fler saker än så att tänka över, men med dessa tips om att renovera badrum har du i alla fall kommit en bra bit på vägen.

Hur går en badrumsrenovering till?

Det är såklart inte alla badrumsrenoveringar i Norrköping som ser likadana ut så vi kan inte säga exakt hur det kommer gå till, men vi berättar gärna lite mer om olika steg som vanligtvis brukar finnas. Först börjar man med att ta ett möte där man går igenom projektet, lägger upp en plan och även ritningar om det behövs. Sen är det bara att sätta igång! Rivning sker innan det är dags att dra nya rör eller kablar, och därefter bygger man grunden för badrummet och fortsätter sen med alla viktiga delar som kakelsättning, belysning, montering av handfat med mera. Till slut har man fått ett helt nytt, riktigt fint badrum som förhoppningsvis är exakt så som du föreställde dig att det skulle bli. Vill du ha mer information på ämnet kan du läsa mer om badrumsrenoveringar här.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Våra tjänster

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat