Lackering/måleri luckor och skåp

Lackering och målning av luckor

Har du funderat på att renovera köket och tycker att det blir lite väl dyrt eller för tidskrävande? Då kan en så enkel sak som att byta färg på köksluckorna vara ett bra alternativ.

Hantverkarna anslutna till Built är noga utvalda för deras kompetens inom både målning och lackering av det här slaget. Oavsett om du vill ge köksluckorna, garderoben eller dina dörrar ett nytt lager färg så hjälper vi dig genom hela processen.

Ge köket ett ansiktslyft

En så enkelt sak som att byta färg eller fräscha till den gamla slitna färgen kan verkligen ge köket ett helt nytt uttryck. Oavsett om du bara vill fräscha till den nuvarande färgen eller om du vill byta färg helt så är det en väl värd investering.

Lackerade dörrar

Att ge dörrar eller skåpdörrar en ny färg är något många inte tänker på i första taget. Vår erfarenhet är att ny fräsch färg på dörrar har en stor inverkan på helhetsintrycket i ett rum. Det kan t.om. bli en kreativ inredningsdetalj om du väljer en färg som sticker ut. 

Via Built får du offert för lackering av dina köksluckor och dörrar. Det är väldigt viktigt att förarbetena görs på rätt sätt för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Våra experter har stor erfarenhet!

Få en snabb och gratis offert

Oavsett om du funderar på att måla om eller lackera dina köksluckor själv eller vill få hjälp så får du gärna en offert av oss. Fyll i formuläret och kom ihåg att du inte binder dig till något. Vår kundtjänst svarar gärna på eventuella frågor. 

 

 

 

 

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Fler tjänster