Rätt firma för din köksrenovering i Örebro

Letar du efter rätt byggfirma som kan hjälpa dig med att renovera ditt kök i Örebro? Då behöver du inte leta längre, vi på Built är nämligen specialister på allt inom köksrenovering, och vi har stor lokalkännedom om just Örebro. Och oavsett om du vill ha en paketlösning där vi praktiskt taget tar hand om hela din renovering av ditt kök åt dig, eller om du behöver hjälp med specifika delar av din köksrenovering så hjälper vi mer än gärna till. Varför inte fylla i vårt kontaktformulär för att få en offert, eller kontakta oss om du har några frågor? Vi hjälper gärna till redan från planeringsstadiet, om det skulle behövas!

Checklista inför att du ska renovera kök i Örebro

Så vad behöver man egentligen tänka på innan man sätter igång med sin köksrenovering? Listan kan såklart göras i princip hur lång som helst, och det är många beslut som ska tas. Men för att hjälpa dig lite på traven har vi samlat ihop några punkter som du gärna kan tänka över:

  • Lägg upp en tydlig budget, och dela den med oss så fort som möjligt. Glöm heller inte bort ROT-avdraget när du sätter budgeten.
  • Se till att ha klart för dig hur du vill att ditt kök ska se ut, och dela med dig av dina bästa inspirationsbilder.
  • Glöm inte bort detaljerna! Tänker du kökshandtag i mässing eller kanske läder? Om du inte vet så be oss om smakråd! Vi har renoverat många kök och vet vad som blir snyggt.
  • Tänk noga igenom vilka funktioner du vill ha i ditt kök, så tar vi sen hand om resten och ser till att du får ditt drömkök.
  • Var beredd på att du inte kommer kunna använda ditt kök under en vecka eller fler, det kommer vara jobbigt, men det är värt det. 

Som du nog förstår på vår lista är det en hel del saker som du måste fundera på innan det är dags att sätta igång. Men när du väl funderat ut hur du verkligen vill att ditt kök ska se ut är det egentligen bara för oss att sätta igång med din köksrenovering! Visst kommer det alltid uppstå frågor och man kan alltid ändra sig under projektets gång, men ju bättre koll du har på hur ditt kök ska se ut, desto enklare brukar en renovering gå.

Vad kan jag förvänta mig om jag anlitar Built för min köksrenovering i Örebro?

När du väljer att anlita oss för din renovering av kök i Örebro så kan du vara säker på att du får riktigt bra hjälp, som givetvis alltid är försäkrad. Med många års erfarenhet har vi hjälpt till vid otalt antal renoveringar, och vi vet både hur man skapar ett kök från grunden och förändrar ett utifrån förutsättningarna som finns. Förutom att utföra arbetet i sig finns vi här dessutom under hela projektets gång för att stötta och svara på frågor, och precis som dig vill vi att resultatet ska bli så bra som det bara är möjligt. 

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Våra tjänster

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat