Vanliga frågor

Frågor & Svar

Vill du veta mer om hur Built fungerar? Vilka krav vi ställer på våra entreprenörer? Hur det fungerar med fakturering och betalning? Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren. Hittar du inte ditt svar här? Då kan du alltid ringa eller maila oss!

 • Hur fungerar tjänsten?

  Built samarbetar med en rad lokala byggfirmor, elektriker, rörmokare och andra entreprenörer. Alla våra anslutna operatörer går igenom vår certifieringskontroll innan de får ansluta sig till plattformen. Built ansvarar sedan för marknadsföring, försäljning, kundsupport och administration. Vi följer även upp varje projekt för att säkerställa att allt gått bra. Entreprenören har bygg- och projektansvar.

 • Vad kostar det att använda Built?

  För dig som kund kostar det ingenting att använda Built. Vi är delvis en service mot dig som kund men också en service mot våra anslutna entreprenörer. Vi hjälper våra entreprenörer med en rad olika tjänster, inkluderat matchning med kunder och projekt. Built tar betalt av entreprenören för de tjänster vi levererar.

 • Hur vet ni att byggföretagen är duktiga och bra?

  Alla entreprenörer går igen en gedigen process innan de får ansluta sig till Built. Vi kontrollerar räkenskaper, skatter, försäkringsbrev, rutiner, processer och eventuella certifieringar. Vi tar även in kundreferenser för att säkerställa att entreprenören håller vad de lovar.

 • När måste jag betala för mitt byggprojekt?

  Vi följer gängse praxis för när och hur betalning av projektet ska ske. Beroende på projekt och omfattning så kan betalningsvillkoren skilja sig åt. När du får en offert framgår betalningsvillkoren tydligt.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på ditt bygguppdrag Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Våra byggtjänster