Måleri

Målare och måleri

När du går i tankarna att måla om eller tapetsera så har vi på Built målarna för dig. Våra anslutna hantverkare har lång erfarenhet och många nöjda kunder bakom sig.

Gemensamt för alla vår anslutna målare är en stor yrkeskunskap och viljan att hjälpa dig till en bättre visuell upplevelse i ditt hemmer eller på din fastighet. Projekten utförs enligt beprövade processer för att du ska få ett så kostnadseffektivt och prisvärt målarprojekt som möjligt.

Invändiga och utvändiga måleriprojekt

Våra målare har utfört en stor mängd måleriuppdrag såväl inomhus som utomhus. Inomhus har vi utfört både rivning och uppsättning av tapeter. Vi kan ta hand om hela projektet från start till mål, inkluderat att riva ned gamla tapeter, spackla och färdigställa grundytan för att sedan sätta upp din nya tapet. Många kunder väljer att köpa sin egen tapet men även här kan våra målerifirmor vara behjälpliga.

När det kommer till utvändiga måleriarbeten på fastighetens fasad har vi även här stor erfarenhet. Precis som när det kommer till interiöra projekt så kan vi även här ombesörja totalentreprenaden eller ta hand om delar av projektet. Vi kan utföra fasadmålning och utföra uppdrag på såväl puts- som träfasader. Vi har även erfarenhet och kunskap gällande fönstermålning.

Vad kostar det att anlita en målare?

Kostnaden för att anlita en målare kan skilja sig åt beroende på vart i landet du befinner dig. När du anlitar en målare kan du betala per timme eller få ett fast pris på ditt måleriprojekt. Att anlita en målare ger dig också rätt till Rot-avdraget. Det innebär att du endast betalar delar av arbetskostnaden genom den skattereduktion som du har rätt till via Rot-avdraget.

Självklart påverkar även materialkostnaden totalpriset för ditt måleriuppdrag. Det går att komma undan med billigare målare och billiga måleriprojekt men det viktigaste är att kvalitén på uppdragen håller rätt nivå. Ofta spelar materialvalet in här. Det lönar sig inte alltid att köpa en billigare färg då du istället kan komma att behöva måla flera lager samtidigt som att färgen inte håller lika länge. Du kan själv välja om du vill köpa in materialet själv eller om vi ska stå för inköpen. Du kan alltid bolla dina färgval med oss eller i en välsorterad bygg- eller färghandel.

Få offert på ditt måleriprojekt

Oavsett om du vill ha hjälp med att putsa fasaden på din fastighet, tapetsera om ett rum eller ett större måleriprojekt av fasad, tak eller invändiga väggar så kan du ta kontakt med oss på Built. Våra anslutna målare är certifierade och har god erfarenhet av olika typer av projekt. När du får en offert via oss på Built så har vi handplockat en målare som passar för ditt specifika uppdrag. Det är alltid kostnadsfritt och kommer utan åtaganden att få en offert från oss på Built.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på ditt bygguppdrag Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Fler byggtjänster