Målare

Målare och måleri

När du går i tankarna att måla om så har vi på Built målarna för dig. De anslutna målarfirmorna har lång erfarenhet och många nöjda kunder bakom sig.

Gemensamt för alla anslutna målare är att de har stor yrkeskunskap och viljan att hjälpa dig till en bättre visuell upplevelse i ditt hem eller fastighet. Projekten utförs enligt beprövade processer för att du ska få ett så kostnadseffektivt och prisvärt målarprojekt som möjligt.

Invändiga och utvändiga måleriprojekt

De anslutna målarna har utfört en stor mängd måleriuppdrag. Vi kan ta hand om hela projektet från start till mål, inkluderat att riva ned gamla tapeter, spackla och färdigställa grundytan för att sedan måla. En del kunder väljer att köpa sin egen färg men även här kan de anslutna målarfirmorna vara behjälpliga.

Vad kostar det att anlita en målare?

Kostnaden för att anlita en målare skiljer sig åt beroende på vart i landet du befinner dig. När du anlitar en målare kan du betala per timme eller få ett fast pris på ditt måleriprojekt. Att anlita en målare ger dig många gånger rätt till Rot-avdraget. Det innebär att du endast betalar delar av arbetskostnaden genom den skattereduktion som du har rätt till via Rot-avdraget.

Självklart påverkar även materialkostnaden totalpriset för ditt måleriuppdrag. Det går att komma undan med billigare målare och billiga måleriprojekt men det viktigaste är att kvalitén på uppdragen håller rätt nivå. Ofta spelar materialvalet in här. Det lönar sig inte alltid att köpa en billigare färg då du istället kan komma att behöva måla flera lager samtidigt som att färgen inte håller lika länge. Du kan själv välja om du vill köpa in materialet eller om målarfirman ska stå för inköpen. Du kan alltid bolla dina färgval med målaren eller med en välsorterad bygg- eller färghandel.

Få offert på ditt måleriprojekt

Oavsett vilka förutsättningar du har för ditt måleriprojekt så kan du ta kontakt med oss på Built. De anslutna målarna är certifierade i vår egen process och har god erfarenhet av olika typer av projekt. När du får en offert via oss på Built så förkvalificerat en målare som passar för ditt specifika uppdrag. Det är alltid kostnadsfritt och kommer utan åtaganden att få en offert via oss på Built.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Fler tjänster