Köksrenovering i Linköping

Är det dags för en uppgradering av ditt kök? Oavsett vilken köksleverantör och vilka vitvaror du väljer kan Built hjälpa till med montering, installation och bygge av ditt nya kök. Genom att anlita Builts hantverkare har du kontakt med en byggprojektledare och slipper ha kontakt med alla olika yrkeskategorier som krävs för att få projektet i hamn (VVS, El m.m.). Våra hantverkare har stor erfarenhet av att renovera kök i Linköping och det är enkelt att få en kostnadsfri offert.

Allt för din köksrenovering på ett och samma ställe

När du ska renovera köket är det viktigt att hitta rätt hantverkare. Built har rätt byggfirma för din köksrenovering i Linköping. Oavsett om du vill ha hjälp med totalentreprenaden eller endast en liten del av renovering kan vi hjälpa till. Du väljer själv om du vill planera köket med en köksleverantör (standard) eller om du vill att Builts hantverkare ska bistå med stöd även här. Vi kan även ombesörja mindre delar av renoveringen, som ex. eldragningen, kakling eller montering. Du väljer vilka delar du vill ha hjälp med.

Smarta tips för din köksrenovering i Linköping

En köksrenovering är ofta komplex. Flera olika yrkesgrupper är inblandade samtidigt som detaljerna och planering är viktig för att få fram rätt resultat. Oftast behöver du som beställare vara utan saker som spis, diskmaskin och kylskåp i allt ifrån en dag upp till ett par veckor, lite beroende på typ av renovering. Så även om man det är värt det för slutresultatet kommer bli fantastiskt, så är det ändå ett par stressiga veckor när köksrenoveringen pågår. Vi har därför samlat våra bästa tips för att det ska bli en så enkel och smidig renovering som möjligt: 

  • Planera allting i minsta detalj! Tillsammans med oss på Built lägger du upp en bra plan som passar dig, där du kan leva på så normalt som det bara går. Med bra planering blir projektet alltid smidigare, och du har dessutom stenkoll på när du kommer kunna använda ditt kök och inte.
  • Spara alla inspirerande bilder du kan hitta på kök du tycker om, och dela dem med oss! Det finns ofta många snygga och smarta kökslösningar, men om du har bilder som stämmer överens med hur du själv vill ha det hemma brukar slutresultatet alltid bli det bästa.
  • Visste du att ROT-avdraget gäller för köksrenovering? Med hjälp av det kan du nämligen dra av upp emot 30% av den totala arbetskostnaden, lite beroende på vad du vill ha utfört. Tycker du att det låter krångligt så fråga oss gärna, vi har koll på vad som gäller.

Vi hoppas att du känner att du har lite bättre koll inför din renovering av ditt kök i Linköping, annars kan du läsa mer om just köksrenovering här. Vi hörs!

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Våra tjänster

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat