Bygga badrum – Vi hjälper dig bygga nytt eller bygga om

Håller du på att bygga hus och nu påbörjat projektet bygga badrum, eller ska du bygga om ditt badrum i ett befintligt hem? Då har du kommit helt rätt, vi på Built är nämligen specialister på allt ifrån att bygga badrum från grunden till specifika delar av att bygga badrum. Oavsett om du vill ha hjälp med allt från projektledning och utförande av hela projektet, eller om du bara vill ha hjälp med specifika delar som exempelvis el och VVS så hjälper vi gärna till. Dessutom jobbar vi över stora delar av Sverige, och stor lokalkännedom på de flesta platser. Hör av dig om några frågor eller för att berätta mer om ditt projekt så kan vi lägga upp en plan på hur vi tillsammans kan bygga ett riktigt snyggt och funktionellt badrum!

Vad ska jag tänka på när jag ska bygga nytt badrum?

Inför ett byggprojekt, oavsett hur stort eller litet det än må vara, så finns det en hel del saker som man bör tänka på. Samma sak gäller såklart också när man ska bygga om sitt badrum. För visst kan man känna sig otålig och vilja komma igång på momangen, men man måste klura ut en del grejer innan det sen äntligen är dags att sätta igång. Vi har därför samlat ihop några av våra bästa tips som är bra att tänka på inför projektet, så att du sen verkligen är redo för det:

  • Börja med att budgetera och planera. Hur mycket pengar vill du lägga på att bygga nytt badrum? När vill du att projektet ska påbörjas och avslutas? Om du har koll på dessa saker brukar det bli mycket enklare att komma igång. Och du, glöm inte bort ROT-avdraget när du lägger upp din budget!
  • Fundera ut vad som är viktigast för dig att ha i badrummet. Är det en viss typ av dusch, älskar du att ligga timmar i ett badkar eller måste tvättmaskin och torktumlare få plats? Det är inte alltid som allting får plats, så gör en lista över det som är viktigast för dig när det är dags att bygga badrum.
  • Gör dig själv och oss en tjänst och leta efter inspirationsbilder. Det finns otalt antal lösningar, utföranden och inredningsstilar som man kan ha på sitt badrum, så se till att bestämma dig för hur du vill ha det. Det finns massor av fina bilder att hitta, och om du sen behöver tips och smakråd så hjälper vi gärna till.

Vi hoppas att du fått en tydligare bild av hur du ska sätta igång med planeringen om du ska bygga om badrum i din bostadsrätt eller nybyggnation. Du kan annars även läsa mer på ämnet badrumsrenovering här, och har du några andra frågor får du gärna höra av dig. Om du vill ha en offert för vad det skulle kosta dig att bygga nytt badrum så kan du fylla i vårt kontaktformulär för att snabbt och smidigt få en offert helt utan skyldigheter i din mejlinkorg.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Våra tjänster

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat