Bygga badrum – Vi hjälper dig bygga nytt eller bygga om

Håller du på att bygga hus och har en badrumsrenovering som delprojekt? Eller ska du bygga om ditt badrum i ett befintligt hem? Då har du kommit helt rätt. Vi på Built har samlat specialister på allt ifrån att bygga badrum från grunden till att renovera befintliga delar av ett badrum. Oavsett om du vill ha hjälp med allt från projektledning och utförande av hela projektet, eller om du bara vill ha hjälp med specifika delar som exempelvis el och VVS kan Built hjälpa dig. Vi har samlat lokala entreprenörer vi över stora delar av Sverige. De lokala entreprenörerna har stor lokalkännedom och är etablerade aktörer med goda referenser. Hör av dig om några frågor eller för att berätta mer om ditt projekt så kan vi lägga upp en plan på hur vi tillsammans kan bygga ett riktigt snyggt och funktionellt badrum!

Vad ska jag tänka på när jag ska bygga nytt badrum?

Inför ett byggprojekt, oavsett hur stort eller litet det än må vara, så finns det en hel del saker som man bör tänka på. Samma sak gäller såklart också när man ska bygga om sitt badrum. För visst kan du känna dig otålig och vilja komma igång på momangen. Det finns dock en del saker du måste klura ut innan det är dags att sätta igång. Vi har därför samlat några av våra bästa tips inför din badrumsrenovering.

  • Börja med att budgetera och planera. Hur mycket pengar vill du lägga på att bygga nytt badrum? När vill du att projektet ska påbörjas och avslutas? Om du har koll på dessa saker brukar det bli mycket enklare att komma igång. Rot-avdraget gäller för de flesta badrumsrenoveringarna, dock ej om huset är helt nybyggt (läs mer på Skatteverkets hemsida).
  • Fundera på vad som är viktigast för dig att ha i badrummet. Är det en viss typ av dusch, älskar du att ligga timmar i ett badkar eller måste tvättmaskin och torktumlare få plats? Det är inte alltid som allting får plats. Gör en lista över det som är viktigast för dig när det är dags att bygga badrum.
  • Gör processen smidigare och leta efter inspirationsbilder. Det finns många olika lösningar, utföranden och inredningsstilar som man kan ha i sitt badrum. Genom att gå igenom bilder kan du få hjälp att fundera ut hur du vill ha det i ditt badrum.

Vi hoppas att du fått en tydligare bild av hur du ska sätta igång med planeringen om du ska bygga om badrum i din bostadsrätt eller hus. Du kan annars även läsa mer på ämnet badrumsrenovering här. Har du några andra frågor får du gärna höra av dig. Om du vill ha en offert för vad det skulle kosta dig att bygga nytt badrum så kan du fylla i vårt kontaktformulär för att snabbt och smidigt få en offert helt utan skyldigheter i din mejlinkorg.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Våra tjänster

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat