Köksrenovering i Stockholm

Ska du renovera kök i Stockholm? Då har du kommit till helt rätt ställe. Vi på Built hjälper dig till en lyckad köksrenovering. Vi har samlat experter på allt inom köksrenovering. Oavsett om du ska göra en stor köksrenovering och byta ut hela köket eller en mindre med mindre renvering med ändringar så kan vi hjälpa till. De lokala hantverkarna som skickar offert via Built jobbar i innerstan men också i Storstockholm. För att få en snabb offert och prisuppskattning på din köksrenovering kan du fylla i vårt kontaktformulär. Givetvis innebär offerten inga skyldigheter för dig, vilket innebär att du i lugn och ro kan planera ditt projekt innan du anlitar oss.

Allt du behöver tänka på när du ska renovera ditt kök i Stockholm

När du har din köksritning på plats är nästa steg att hitta rätt byggfirma för köksrenoveringen. Oavsett om du vill ha hjälp med varenda del av projektet, eller bara vill ta hjälp med delar av renoveringen så blir allting lättare med rätt hjälp. Vi på Built kan hjälpa dig att hitta allt från en helhetslösning där byggaren tar hand om hela projektet, men även mindre delar av köksrenoveringen som exempelvis elinstallation eller kakelsättning.

Tre smarta tips inför din köksrenovering i Stockholm

Att genomföra en renovering av köket i Stockholm kan vara krävande. Ofta måste du vara utan saker som spis, diskmaskin och kylskåp i allt ifrån en dag upp till ett par veckor. Lite beroende av renoveringens omfattning. Det kan innebära ett par stressiga veckor när köksrenoveringen pågår. Vi har därför samlat våra bästa tips för att det ska bli en så enkel och smidig renovering som möjligt: 

  • Planera så gott det går! Om du anlitar en köksleverantör får du ofta mycket hjälp därifrån. Tillsammans med din byggare lägger du upp en bra plan som passar dig. Med bra planering blir projektet smidigare och du får koll på när du kommer kunna använda ditt kök och inte.
  • Spara inspirerande bilder på befintliga kök och ta med dessa till din köksleverantör. Det finns många snygga och smarta kökslösningar att inspireras av.
  • Visste du att ROT-avdraget gäller för köksrenovering? Med hjälp av Rot-avdraget kan du nämligen dra av upp emot 30% av den totala arbetskostnaden, lite beroende på vad du vill ha utfört. Tycker du att det låter krångligt så fråga oss gärna, vi har koll på vad som gäller.

Vi hoppas att du känner att du har lite bättre koll inför din renovering av ditt kök i Stockholm, annars kan du läsa mer om just köksrenovering här. Vi hörs!

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Våra tjänster

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat