Köksrenovering i Stockholm

Ska du renovera kök i Stockholm? Då har du kommit till helt rätt ställe, vi på Built är nämligen experter på allt inom köksrenovering. Oavsett om du ska göra en stor köksrenovering och byta ut hela köket, eller en mindre med mindre ändringar så kan vi hjälpa till, och det spelar ingen roll om ditt kök ligger inne i stan på Östermalm eller ute på Värmdö, vi hjälper dig mer än gärna. Så läs vidare för mer information på ämnet, eller fyll i vårt kontaktformulär för att snabbt och smidigt få en helt kostnadsfri offert på vad din köksrenovering skulle kosta. Givetvis innebär offerten inga skyldigheter för dig, så du kan i lugn och ro planera ditt projekt innan du anlitar oss.

Allt du behöver tänka på när du ska renovera ditt kök i Stockholm

Det viktigaste när det kommer till att renovera köket i Stockholm är att hitta rätt byggfirma för jobbet. För oavsett om du vill ha hjälp med varenda del av projektet, eller bara vill ta hjälp med delar av det, så blir allting lättare med rätt hjälp. Vi på Built kan hjälpa dig med allt från en helhetslösning där vi tar hand om hela projektet, men även mindre delar av det som exempelvis elinstallation eller kakelsättning. Och du, har du några frågor? Hör då mer än gärna av dig, vi svarar gärna på frågor och hjälper till.

Tre smarta tips inför din köksrenovering i Stockholm

Att göra en renovering av köket i Stockholm är aldrig helt enkelt, oftast måste man vara utan saker som spis, diskmaskin och kylskåp i allt ifrån en dag upp till ett par veckor, lite beroende på typ av renovering. Så även om man det är värt det för slutresultatet kommer bli fantastiskt, så är det ändå ett par stressiga veckor när köksrenoveringen pågår. Vi har därför samlat våra bästa tips för att det ska bli en så enkel och smidig renovering som möjligt: 

  • Planera allting i minsta detalj! Tillsammans med oss på Built lägger du upp en bra plan som passar dig, där du kan leva på så normalt som det bara går. Med bra planering blir projektet alltid smidigare, och du har dessutom stenkoll på när du kommer kunna använda ditt kök och inte.
  • Spara alla inspirerande bilder du kan hitta på kök du tycker om, och dela dem med oss! Det finns ofta många snygga och smarta kökslösningar, men om du har bilder som stämmer överens med hur du själv vill ha det hemma brukar slutresultatet alltid bli det bästa.
  • Visste du att ROT-avdraget gäller för köksrenovering? Med hjälp av det kan du nämligen dra av upp emot 30% av den totala arbetskostnaden, lite beroende på vad du vill ha utfört. Tycker du att det låter krångligt så fråga oss gärna, vi har koll på vad som gäller.

Vi hoppas att du känner att du har lite bättre koll inför din renovering av ditt kök i Stockholm, annars kan du läsa mer om just köksrenovering här. Vi hörs!

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Våra tjänster

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat