Vi hjälper dig med din badrumsrenovering i Örebro

Letar du efter någon som kan hjälpa dig med din badrumsrenovering i Örebro? Då behöver du inte leta längre, vi på Built är nämligen specialister på allt inom att renovera badrum i Örebro med omnejd och har stor lokalkännedom om de bästa företagen att samarbeta med. För även om vi kan hjälpa dig med hela din badrumsrenovering, så köper vi tillsammans med dig in material med mera från de bästa företagen i närheten. Fyll i vårt kontaktformulär för att komma igång och få en offert rätt in i din inkorg, så kan vi sen tillsammans planera projektet. 

Har du precis köpt ett renoveringsobjekt och måste riva ut hela badrummet, eller har ert nuvarande helt enkelt bara blivit slitet och vissa delar behöver bytas ut? Det spelar ingen roll hur stor din badrumsrenovering ska vara, vi utför alla typer av renoveringar.

Tips om vad du ska tänka på inför renovering av ditt badrum i Örebro

Det är en hel del saker man måste fundera över innan badrumsrenoveringen i Örebro kan sätta igång, inte minst om det är första gången man gör något liknande. Vi svarar såklart gärna på dina frågor och funderingar under projektets gång, men innan projektet påbörjas finns det en del saker du bör tänka igenom. Vi har samlat dem här:

  • Börja med att kolla på din budget! Det är inte lönt att börja kolla på vilken typ av sten du vill ha till din bänkskiva innan du vet hur mycket pengar du kan lägga på den, så börjar räkna på din budget. Glöm inte bort att inkludera ROT-avdraget när du gör din uträkning, tack vare det kan du dra av upp till 30% av arbetskostnaden för din renovering.
  • Skriv ner en lista på vad som är viktigast för dig att ha i ditt badrum. Kanske är det ett badkar du inte kan leva utan, eller så måste både tvättmaskin och torktumlare få plats. Oavsett vad det än är så är det viktigt att veta vad man förväntar sig få plats med i badrummet innan man tar tag i nästa steg och börjar rita på hur det skulle se ut.
  • En av de roligaste delarna med en badrumsrenovering är att leta efter inspirationsbilder och fundera på hur man vill att ens badrum ska se ut. Se till att spara alla de bilderna på ett och samma ställe, antingen i en mapp på datorn eller på exempelvis Pinterest. Tillsammans kan vi sen kika på dina bilder och komma fram till riktigt bra lösningar som passar in i ditt hem!

Vi hoppas att du vet ungefär var du ska börja nu när det kommer till planeringen inför att du ska renovera ditt badrum i Örebro, och om du har fler frågor så är du givetvis välkommen att höra av dig. Oavsett om du har några frågor eller inte så är nästa steg att vi tillsammans lägger upp en plan för när du skulle vilja påbörja renoveringen, och när den ska vara klar. Så fort det är bestämt så är det dags att sätta igång!

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Våra tjänster

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat