Ska du renovera toalett? Då har du kommit rätt!

Ska du göra en totalrenovering av toaletten, eller bara en mindre med nya färger på väggarna eller ett nytt skåp? Det spelar ingen roll hur mycket du ska renovera din toalett. Vi på Built finns här för att hjälpa dig genomföra dina planer. Oavsett om du ska renovera en liten toalett, ett litet badrum eller en gästtoalett så finns det bra hjälp att tillgå. Även om du är händig och gärna renoverar själv så är det en hel del saker som kan gå fel vid en renovering av toalett, inte minst när det handlar om el och VVS. Om du inte har koll på hur arbetet utförs fackmässigt eller branschkraven är det alltid bäst att ta hjälp. Läs vidare för mer information på ämnet renovera små badrum eller fyll i vårt kontaktformulär för att snabbt och enkelt få en kostnadsfri offert från en lokal hantverkare i din mailinkorg.

Tips inför att du ska renovera en liten toalett

Att veta att man ska ta bra hjälp när man ska renovera sin toalett är en bra start, men det finns såklart ändå en del andra saker att fundera över när man ska renovera en liten toalett. Låt oss därför gå igenom några punkter som är smarta att fundera över innan projektet sätter igång:

  • Börja med att se över hur stor budget du har. Beroende på din budget så kan du på egen hand eller tillsammans med din hantverakre, om du väljer att anlita em hantverkare via Built för din renovering, kika på vilka alternativ som passar din budget. Slutresultatet kan nämligen skilja sig åt en hel del sett till olika typer av budgetar.
  • Skriv ner en prioriteringslista på vad som är viktigast för dig i din nyrenoverade toalett. Måste du få plats med en tvättmaskin, eller är det enbart toalett och handfat som ska finnas? Tillsammans med din hantverkare kan du hitta smarta lösningar.
  • Leta efter inspirationsbilder och spara bilderna du hittar och som stämmer överens med hur du skulle vilja att det ser ut hemma hos dig. Tillsammans med din hantverkare kan du sedan jobba fram en projektplan för att nå din vision.

Vilka regler gäller när man ska renovera sin gästtoalett eller ett litet badrum?

När det kommer till badrum och toaletter så finns det en del regler och råd som man bör ha koll på. Inte minst gällande små badrum med dusch eller badkar. Då finns det en hel del regler gällande våtrum som ska följas, som exempelvis ett vattentätt skikt på golv och väggar. Om det bara handlar om en liten toalett utan dusch eller badkar är reglerna annorlunda, men även här ska golvet vara vattentätt för att försäkra sig om att tråkiga fuktskador med mera kan undvikas. Fråga oss gärna om vad som gäller för din renovering, olika typer av toaletter och små badrum kräver ofta olika typer av lösningar. Mer info om badrumsrenovering i stort hittar du här.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Våra tjänster

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat