Tapetsering

Tapetsering

Börjar det bli dags att tapetsera om? Eller vill du kanske gå från en målad vägg till tapet? Med Built kan du känna dig trygg med att vi hjälper dig igenom hela processen med stort fokus på professionalitet och kvalitet. 

Vi jobbar med erfarna lokala hantverkare som genomgått en certifieringsprocess som del i anslutningsprocessen till Built. 

Förarbete

För att få ett så bra slutresultat som möjligt är det viktigt att göra ett gediget förarbete. Våra anslutna hantverkare ser alltid till att ta bort eventuella lösa tapeter, slipa ner eventuella skarvar, spackla där det behövs, samt montera ner eldosor vid behov. I fall där den gamla tapeten/färgen är starkt i tonen så kan även grundmålning behövas. 

Kostnad för att tapetsera

Som kund kan det vara svårt att veta vad som är en rimlig kostnad för ett tapetseringsprojekt. Ofta kan det skilja sig ganska mycket mellan offerter. Det är därför viktigt att du vet vad som gäller. Du som kund har t.ex. rätt till Rot-avdrag för arbetskostnaden förutsatt att du uppfyller kraven som finns på Skatteverkets hemsida. 

Det kan också vara bra att tänka till kring huruvida du föredrar timpris eller om du föredrar ett fast pris. Fördelen med ett fast pris är att det ofta innebär färre överraskningar på slutfakturan. På Built arbetar vi endast med fast pris och om det skulle vara så att något är utöver det vanliga, t.ex. att förarbetet skulle kräva mer tid än beräknat, så meddelar vi alltid dig så att du enkelt kan ta ställning till eventuella extra kostnader. 

Det som givetvis också påverkar kostnaden är kostnaden för material och då framförallt tapeterna. Det finns idag en uppsjö av tapeter att välja på och priset varierar kraftigt så ett tips är att redan nu beräkna ungefärlig väggyta och kika på tapeter online för att få en idé om vad det kan landa på. 

Få en snabb offert

Vill du ha en offert så hjälper vi dig gärna. Fyll i vårt formulär så kommer vi ställa lite följdfrågor för att kunna ge dig en så precis offert som möjligt. Om du väljer att gå vidare med oss så kommer vi att handplocka en hantverkare som passar bäst för just dina förutsättningar. Det kostar ingenting att få en offert och du binder dig inte till någonting. 

 

 

 

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Fler tjänster