Om oss

Om Built

Vårt mål är att genom våra tjänster och lösningar är att göra det enklare, smidigare och tryggare att renovera eller bygga om hemma.

Built är en förmedlare och ett onlinebaserat företag med fokus på bygg- och måleritjänster. Vi arbetar med kunniga, kvalificerade och certifierade entreprenörer och fackmän som dessutom har en lokal närvaro. Våra anslutna underentreprenörer är experter inom sina specifika verksamhetsområden. Alla samarbetspartners har genomgått Builts egen certifiering och kontroll.

Historia Built

Built grundades för att göra det enklare, smidigare och tryggare för privatpersoner att genomföra sina renoveringsprojekt. Vår egen erfarenhet är att det kan vara svårt och tidskrävande att gå från start till mål med din renovering eller ditt byggprojekt. Det är inte ovanligt att privatkunder drabbas av krångliga offerter, projekt som drar ut på tiden och spräckta budgetar. Genom att anlita Built kan du som kund känna dig säker och trygg med ditt projekt. Vårt mål är att bidra till ett bättre hem för dig och hjälpa dig att spara tid.

Ägarna och grundarna bakom Built har över tio års erfarenhet av att jobba med tjänsteföretag och tjänsteförmedling. De har tidigare startat och byggt upp bolag inom städ-, flytt- och fastighetsskötsel.

Fakta Built

Bolagsnamn: Built Sverige AB

Org.nr: 559141-7232

Mailadress: kontoret@built.se

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kontakta oss Skicka din fråga till oss så återkommer vi så fort vi kan!

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Våra byggtjänster