Byggföretag

Byggföretag

Är du i färd med att dra igång ett byggprojekt och vill ha professionell hjälp? Då har du kommit rätt. Genom Built kan du anlita kvalitétssäkrade, certifierade och erfarna byggfirmor. För att ansluta en byggfirma till Built så genomgår byggföretaget en kontrollprocess. Vi kollar upp så att byggnadsfirmorna har ett giltigt försäkringsbrev, betalar skatter och sociala avgifter, har rätt behörighet för ditt uppdrag, goda referenser och sund ekonomi. På så vis kan du känna dig trygg med att du anlitar seriösa byggnadsföretag när du använder Built.

En trygg byggentreprenad

Vi jobbar huvudsakligen med byggtjänster för privatpersoner, ROT-projekt. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund när du har ett byggprojekt som ska genomföras. För att få en offert fyller du i ett av formulären på vår hemsida. Beroende på vad för typ av byggtjänster du vill ha hjälp med återkommer vi med kompletterande frågor. Frågorna hjälper oss att få en god uppfattning om projektet. I de allra flesta fallen kan vi, baserat på frågorna, ge dig en prisindikation på uppdraget. Ibland behöver byggfirman komma ut och titta på uppdraget. I så fall bokas detta in så att det passar med ditt schema. När byggledaren fått de uppgifter som behövs skickar vi över en offert med slutgiltigt pris. Du kan sedan ta ställning till offerten i lugn och ro. Om du tycker att offerten är bra bokar vi in byggstart och skickar över ett avtal för dig och byggbolaget att signera. Avtalet vi använder oss av är Hantverksformuläret -17, ett standardavtal framtaget av bland annat Konsumentverket, Sveriges Byggindustrier och Villaägarna. Efter att byggprojektet är klart får du en faktura.

Byggfirma i din stad

Vi är idag verksamma i flera olika orter omkring Stockholm och Mälardalen. Du kan bland annat anlita oss för byggtjänster i Stockholm, Norrköping, Eskilstuna, Katrineholm, Nyköping, Strängnäs, Södertälje, Västerås och Örebro.

Våra byggteam är små och besitter en hög kompetens inom en rad olika typer av byggtjänster. Byggfirmorna arbetar efter beprövade processer och metoder för att säkerställa ett kvalitativt genomfört byggprojekt.

Bra att tänka på inför ditt byggprojekt

Många byggprojekt är lika samtidigt som alla byggprojekt är olika. När du anlitar en byggfirma för dina byggtjänster finns det några saker som kan vara bra att tänka på. Här kommer en lista:

  • Tänk igenom ditt byggprojekt noga. Vad vill du ha hjälp med? Vad kommer du att köpa själv?
  • Anlita endast seriösa byggfirmor, ställ frågor och kolla upp bolaget. Genom Built får du byggbolag som gått igenom våra kontroller.
  • Ta input från din byggfirma. Byggledaren har ofta stor erfarenhet och kan hjälpa dig till både smidigare, billigare och mer hållbara lösningar i ditt byggprojekt.
  • Jämför flera offerter, men titta inte bara på priset. Välj en aktör som har gott renommé och som du kan lita på. Ta alltid in fast pris på uppdraget!
  • För en dialog under projektet. Stäm av med byggledaren under projektets gång, var tillgänglig för att kunna fatta beslut och svara på frågor.

Kostnadsfri offert på byggtjänster

Det är superenkelt att få en byggoffert från oss på Built. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret. Vi återkommer sedan med lite kompletterande frågor innan ett Builtföretag återkommer med ett indikativt pris på ditt byggprojekt.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Fler byggtjänster