Byggföretag

Byggföretag

Är du i färd med att dra igång ett byggprojekt och vill ha professionell hjälp? Då har du kommit rätt. Via Built kan du anlita kvalitetssäkrade, certifierade och erfarna lokala byggfirmor. För att få ansluta en byggfirma till Built så genomgår byggföretaget en kontrollprocess. Vi kollar upp så att byggnadsfirmorna har ett giltigt försäkringsbrev, betalar skatter och sociala avgifter, behörigheter, säkerställer att det finns goda referenser och sund ekonomi. På så vis ska du kunna känna dig trygg med att du anlitar seriösa byggnadsföretag när du hittat din byggfirma via Built.

En trygg byggentreprenad

Vi jobbar huvudsakligen med byggtjänster för privatpersoner, ROT-projekt. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig som beställare men även för byggfirman när du har ett byggprojekt som ska genomföras. För att få en offert från en lokal byggfirma fyller du i ett av formulären på vår hemsida. Beroende på vad för typ av byggtjänster du vill ha hjälp med återkommer vi med kompletterande frågor. Frågorna hjälper oss att få en god uppfattning om projektet. I de allra flesta fallen kan vi, baserat på frågorna, matcha ihop dig med rätt byggfirma som i sin tur kan ge dig en prisindikation på uppdraget. Ibland behöver byggfirman komma ut och titta på uppdraget. I så fall bokas detta in så att det passar med ditt schema. När byggledaren fått de uppgifter som behövs skickar byggföretaget över en offert. Du kan sedan ta ställning till offerten i lugn och ro. Om du tycker att offerten är bra bokar du och byggfirman in byggstart. Built skickar över ett avtal för dig och byggbolaget att signera för att säkerställa att det finns ett tydligt och seriöst avtal mellan dig som beställare och utföraren. Avtalet som används är Hantverksformuläret-17, ett standardavtal framtaget av bland annat Konsumentverket, Sveriges Byggindustrier och Villaägarna. Efter att byggprojektet är klart får du en faktura.

Byggfirma i din stad

Vi är idag verksamma i flera olika orter omkring Stockholm och Mälardalen. Du kan bland annat anlita lokala byggföretag för bygg- och renoveringstjänster i Stockholm, Norrköping, Eskilstuna, Katrineholm, Nyköping, Strängnäs, Södertälje, Västerås och Örebro.

De anslutna byggföretagen besitter en hög kompetens inom en rad olika typer av byggtjänster. Byggfirmorna arbetar efter beprövade processer och metoder för att säkerställa ett kvalitativt genomfört byggprojekt.

Bra att tänka på inför ditt byggprojekt

Många byggprojekt är lika samtidigt som alla byggprojekt är olika. När du anlitar en byggfirma för dina byggtjänster finns det några saker som kan vara bra att tänka på. Här kommer en lista:

  • Tänk igenom ditt byggprojekt noga. Vad vill du ha hjälp med? Vad kommer du att köpa själv?
  • Anlita endast seriösa byggfirmor, ställ frågor och kolla upp bolaget. Genom Built får du byggbolag som gått igenom våra kontroller.
  • Ta input från din byggfirma. Byggledaren har ofta stor erfarenhet och kan hjälpa dig till både smidigare, billigare och mer hållbara lösningar i ditt byggprojekt.
  • Jämför flera offerter, men titta inte bara på priset. Välj en aktör som har gott renommé och som du kan lita på. Ta alltid in fast pris på uppdraget!
  • För löpande dialog med byggledaren under projektet. Stäm av med byggledaren under projektets gång, var tillgänglig för att kunna fatta beslut och svara på frågor.

Kostnadsfri offert på byggtjänster

Det är superenkelt att få en byggoffert via oss på Built. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret. Vi återkommer sedan med lite kompletterande frågor innan ett Builtföretag återkommer med ett indikativt pris på ditt byggprojekt.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Fler byggtjänster