Badrumsrenovering i Stockholm

Är det äntligen dags att renovera ditt badrum i Stockholm? Vad härligt. Att ha fatta beslutet att projektet ska ske är kanske det första och största steget. Nu när beslutet är taget kan du påbörja planeringen av projektet. Innan du påbörjar rivning och återställning av badrummet är det viktigt att ha tänkt igenom ditt badrumsprojekt. När ytskiktet i din badrumsrenovering är satt kan det vara svårt att göra ändringar. Det kan därför vara tryggt att veta att de lokala entreprenörer i Stockholm som är anslutna till Built.se både är kontrollerade och experter på badrumsrenovering. Det innebär att du via Built får kompetent hjälp när du ska renovera ditt badrum i Stockholm från experter med många års erfarenhet.

Vilket pris kan jag förvänta mig betala för en badrumsrenovering i Stockholm?

Vad kostnaden för en renovering av badrum i Stockholm landar på är en vital fråga för din badrumsplanering. Det tråkiga svaret på den frågan är att det helt beror på både förutsättningarna och önskemål kring ytskikt och badrumsinredning. Kakel kan exempelvis kosta från 100kr/m2 till 5000kr/m2. En kommod kan kosta 2000 kr eller 15 000 kr. Dina materialval har därför en stor påverkan på slutpriset för din badrumsrenovering. Tekniska förutsättningar kan även det påverka priset för din badrumsrenovering. Ska eventuella elledningar dras om? Ska avlopp dras om? Ska du ha en vägghängd toalett? Väggnära golvbrunn (unidrain)? En riktlinje är att ett badrum renoverat efter seriösa branschregler sällan kostar under 150 000 kr. Fyll i vårt formulär för att få en prisindikation eller ett fast pris efter platsbesök.

Vad måste jag tänka på innan renoveringen av mitt badrum i Stockholm?

Precis som när man renoverar vilket rum som helst så underlättar det om du lagt tid på planering och research innan vi sätter igång. Dina tankar och idéer bollas med fördel med byggfirman och byggledaren innan projektet startar. Vi har samlat några tips här som förhoppningsvis kan hjälpa dig att komma igång:

  • Börja med att fundera på vilken typ av badrum du vill ha efter din renovering. Vill du ha spa-känsla med ett stort badkar och en bastu? Eller vill du ha ett funktionellt badrum med dusch, tvättpelare och handdukstork?
  • Leta efter badrum du gillar. Det finns massor av fina inspirationsbilder på till exempel Instagram och Pinterest. Spara bilder du gillar. Efter att ha sätt ett gäng bilder kommer du kunna bilda dig en tydligare uppfattning om vad du gillar, och inte gillar. Spara bilderna för projekteringen.
  • Det är viktigt att skapa en bra budget och utifrån budgeten brukar kan du fatta beslut om exempelvis materialval och inredning. Börja med totalbudgeten du satt för projektet och säkerställ att du har finansieringen / pengarna klara inför byggstart och kontraktsskrivning.

Vi hoppas att du vet lite mer om var du ska börja gällande din badrumsrenovering i Stockholm. Du är mer än välkommen att höra av dig till oss med eventuella frågor eller funderingar.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Våra tjänster

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat