Badrumsrenovering i Stockholm – Allt om att renovera badrum

Är det äntligen dags att renovera ditt badrum i Stockholm? Vad härligt, att ha bestämt dig för att projektet ska ske är alltid det första och största steget, och nu är det bara att sätta igång. Innan man kan göra det finns det såklart en del att fundera på, inte minst om det är din första badrumsrenovering. Som tur är så har du kommit helt rätt, vi på Built är nämligen experter på allt inom badrumsinredning– och renovering. Hos oss får du förutom riktigt bra hjälp när du ska renovera ditt badrum i Stockholm även många års erfarenhet, och förutom att vi verkligen vet vad vi håller på med så svarar vi också gärna på frågor och hjälper till med planeringen. 

Vilket pris kan jag förvänta mig betala för en badrumsrenovering i Stockholm?

Kostnaden för en renovering av badrum i Stockholm är såklart väldigt relevant, men dessvärre är den inte helt enkel att svara på. Det är nämligen många aspekter man måste ta hänsyn till för att kunna säga ett exakt pris. Är det exempelvis en helrenovering eller en mindre? Är det ett stort eller litet badrum det handlar om? För att kunna ge dig ett så bra prisförslag som möjligt ber vi dig därför fylla i vårt kontaktformulär här till höger. På så sätt får du snabbt och enkelt en offert på vad det skulle kosta för din badrumsrenovering i Stockholm, och givetvis innebär den inga skyldigheter för dig.  

Vad måste jag tänka på innan renoveringen av mitt badrum i Stockholm?

Precis som när man renoverar vilket rum som helst så krävs det ofta mycket planering och research innan man kan sätta igång. Vi kan såklart hjälpa till med en hel del av det, men vissa saker måste du fundera ut på egen hand. Vi har därför samlat några tips här som förhoppningsvis kan hjälpa dig att komma igång:

  • Börja med att fundera vilken typ av badrum du vill ha efter din renovering. Vill du ha spa-känsla med ett stort badkar och kanske rent av en bastu, eller vill du ha ett funktionellt med kombinerad dusch och badkar och plats till tvättmaskin?
  • Leta efter badrum som du gillar inredningen i! Det finns massor av fina inspirationsbilder på till exempel Instagram och Pinterest, och spara alla som du gillar. I början kanske man inte ens själv vet hur badrummet ska se ut, men efter att ha sett ett gäng bilder man sparat brukar man kunna se vilken stil man gillar.
  • Det är viktigt att göra upp en bra budget, och utifrån den brukar man sen kunna se vilken typ av material med mera man har råd med. När du sätter dig ner och räknar på det så kom ihåg att ROT-avdraget finns och att tack vare det kan du dra av upp till 30% av arbetskostnaden för din renovering upp till en viss summa.

Vi hoppas att du vet lite mer om var du ska börja gällande din badrumsrenovering i Stockholm, annars så är du såklart mer än välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor. Vi hjälper gärna till från ett tidigt stadie i projektet om det önskas. 

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Våra tjänster

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat