Byggföretag i Stockholm – Vi på Built hjälper dig med ditt byggprojekt

Ska du bygga nytt, bygg ut eller renovera i Stockholm? Då förstår vi om du är på jakt efter ett riktigt bra byggföretag i just Stockholm som kan hjälpa dig att göra verklighet av dina visioner och drömmar. Som tur är så har du hittat till oss på Built – vi är nämligen experter på allt inom bygg och renovering. Oavsett om du ska bygga ett nytt hus ute i exempelvis Nacka eller om du vill renovera ditt badrum i din lägenhet i stan så kan vi stå till tjänst. Läs vidare för mer information om vad vi kan hjälpa dig med eller fyll i vårt kontaktformulär för att snabbt och smidigt få en kostnadsfri offert.

Vad kan en byggfirma i Stockholm hjälpa dig med?

Att ett byggföretag i Stockholm kan hjälpa till när du ska bygga ett nytt hus eller göra en tillbyggnad på en befintlig bostad kanske du har koll på. Men undrar du vad byggfirmor mer specifikt kan hjälpa till med, och om det är rätt val för dig att höra av dig till oss? Låt oss därför klargöra lite vad vi kan hjälpa till med, förutom att leda och utföra större byggprojekt:

  • Precis som att vi är proffs på att bygga hus har vi också riktigt bra koll på renoveringar. Kanske vill du slå ut en vägg, bygga en platsbyggd garderob eller riva upp golvet? Då är det oss du ska kontakta! 
  • Du behöver inte göra en omfattande renovering för att höra av dig till oss, behöver du exempelvis hjälp med måleri eller uppsättning av tapeter? Även då är det en byggfirma du kan vända dig till.
  • Specifika delar som fönsterrenovering eller takrenovering är två av våra expertområden. Så behöver enbart dina fönster en renovering i ditt befintliga hem? Inga problem, det löser vi såklart.

Att höra av dig till byggfirmor i Stockholm kan du alltså göra för de flesta typer av projekt som har med hem och renovering att göra! Läs mer om våra byggtjänster här, eller hör av dig om du har några funderingar så hjälper vi gärna till att svara på dem.

Vad kostar det att anlita ett byggnadsföretag i Stockholm?

Som vi alldeles nyss har nämnt finns det många olika projekt som byggnadsfirmor i Stockholm kan ta sig an. Av den anledningen är det inte så enkelt att säga vad det generellt kostar att anlita en byggfirma, det är nämligen en hel del saker som spelar in. Inte minst vilken typ av tjänst du är ute efter! Vårt råd till dig är därför att du fyller i vårt kontaktformulär för att få ett prisförslag anpassat efter just ditt projekt, och givetvis innebär offerten inga skyldigheter för dig. Glöm heller inte bort att ROT-avdraget gäller för alla möjliga typer av byggtjänster när du kollar på din offert. Tack vare det kommer du sen kunna dra av upp till 30% av arbetskostnaden för ditt projekt, och kan därmed dra av den summan på ditt totala pris.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Våra tjänster

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat