Elektriker Örebro

Elektriker Örebro

Välkommen till Builts sida för elektriker och installationstjänster i Örebro. Vi har samlat seriösa och professionella elföretag med alla nödvändiga certifieringar och högt kvalificerade och utbildade elektriker i Örebro.

De anslutna installationsföretagen erbjuder seriösa och trygga elinstallationer i Örebro. Både privatpersoner och företag i Örebro kan boka elektriker på timme eller boka hjälp med explicita installationstjänster. Elektrikerna i Örebro kan utföra allt från installationer av laddboxar för din elbil till att byta eluttag och strömbrytare.

Vi förstår värdet av att ha säkra och pålitliga elsystem i ditt hem eller på ditt företag. Därför prioriterar de anslutna installatörerna i Örebro alltid säkerhet och kvalitet i utförda installationer.

Oavsett om du behöver hjälp med en liten elfråga eller ett större projekt är Bults anslutna elektriker i Örebro här för att hjälpa dig. Installatörerna har kunskapen och expertisen för att hantera alla jobb, stora eller små, och se till att det utförs enligt högsta standard.

I Örebro är vi stolta över att erbjuda exceptionell kundservice för våra eltjänster. Vi tror att öppen kommunikation och transparens är nyckeln till att bygga förtroende med våra kunder. Därför håller elektrikerna alltid dig informerad under hela processen, från den första konsultationen till den slutliga installationen eller reparationen.

Förutom de kvalitativa tjänsterna erbjuder Built också konkurrenskraftiga priser för att säkerställa att du får bästa möjliga värde för dina pengar. Vi förstår att elarbete kan vara kostsamt, vilket är varför vi strävar efter att erbjuda prisvärda tjänster utan att tumma på kvaliteten.

Oavsett om du behöver en ny laddbox för elbil installerad eller bara behöver hjälp med ett felaktigt uttag, är Builts anslutna elfirmor i Örebro här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att boka en konsultation eller lära dig mer om våra tjänster.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Populära installationstjänster i Örebro

Endast certifierade elektriker och kvalitativa produkter

Vår professionella service i Örebro börjar med en grupp av certifierade och ackrediterade elektriker vars fokus är att ge dig snabb, smidig och trygg service. Elektrikerna använder bara de bästa produkterna för dina installationer och reparationer, vilket säkerställer trygghet i ditt elsystem samtidigt som du får produkter som är pålitliga och säkra i flera år framöver.

Snabb service och trygga elinstallationer i Örebro

På Built.se är vi stolta över att kunna erbjuda snabba och effektiva installationer i Örebro. Vi förstår att din tid är värdefull, varför vi arbetar snabbt och noggrant för att få elinstallationerna rätt och riktiga första gången.

Några av tjänsterna som ingår i elektrikernas specialistområden är installation av lampor, laddboxar till bilar, dosdimmers, vägguttag, jordfelsbrytare eller elskåp. Builts anslutna elektriker hjälper dig att hitta den perfekta el- eller belysningslösningen för ditt hem eller kontor och ser till att dina installationer är säkra och trygga.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Builts installationstjänster i Örebro

Vad kostar elektriker i Örebro?

När du bokar el- och installationstjänster i Örebro via Built kan du antingen boka elektriker per timme eller beställa installationstjänster till fast pris. Priset kan variera lite beroende på vilken stad du befinner dig i. Minimidebiteringen är dock densamma oavsett vart du bor, två timmar + servicebil. Med servicebil menas kostnader för framkörning, bil, parkering, admin och annat relaterat till uppdraget. Om du vill ha ett fast pris på installationstjänster kan du enkelt fylla i formuläret. Du får en länk till en beställningssida. Där kan du även välja till material som vägguttag, dosdimmer, strömbrytare och lägga en beställning för material+installation direkt. Det är kostnadsfritt att få en offert och se priset.

Prisexempel på olika typer installationstjänster: 

Typ av tjänst       Pris Kommentar
Timpris elektriker 595kr/h efter Rot                  Minimidebitering 2h + servicebil
Installation vägguttag  1 905 kr efter Rot Exkl. material
Installation dimmer  1 905 kr efter Rot Exkl. material

Elektriker i Örebro via Built

Elektrikerna i Örebro är också specialiserade på installation av eluttag. Oavsett om du behöver installera nya uttag eller reparera befintliga, har elektrikerna expertisen för att få jobbet gjort snabbt och effektivt. De utför kvalitativa installationer av vägg- och eluttag både inomhus och utomhus.

Om du behöver installation av en laddbox eller elbilsladdare kan elföretagen också hjälpa till med det! Elektriker kommer att arbeta med dig för att hitta den bästa laddningslösningen för ditt fordon och säkerställa att den installeras säkert och korrekt.

Utöver installationer kan du också få felsöknings- och underhållstjänster. Elektriker kan diagnostisera och fixa eventuella elproblem du kan uppleva och säkerställa att ditt elsystem fungerar på bästa, och säkraste, sätt.

När det gäller eltjänster är det viktigt att anlita en professionell och ackrediterad installatör i Örebro. Med Built.se kan du vara säker på att du är i goda händer då alla anslutna elektriker i Örebro är kontrollerade mot Elsäkerhetsverket och har genomgått Builts egna entreprenörskontroller. 

Vi är engagerade i att ge våra kunder högsta kvalitet och säkerställa att allt arbete utförs säkert och effektivt.

Kontakta oss idag för att boka din elektriker i Örebro via Built.

 • Vilka elektrikertjänster i Örebro kan jag boka via Built?

  Du kan boka en rad olika el- och installationstjänster i Örebro via Built. De anslutna elektrikerna kan utföra allt från felsökning till installationer av laddboxar för elbilar, byte eller installation av el- och vägguttag, dimmers, lampknappar, termostater eller rörelsedetektorer. Elektrikerna kan även dra nya ledningar, fräsa in el eller genomföra större projekt.

 • Hur vet jag att elektrikerna jag bokar via Built i Örebro är duktiga och seriösa?

  Built har över tio års erfarenhet av att jobba med hantverkare på stor skala. För att kvalificera el- och installationsföretagen i Örebro har vi väl utarbetade rutiner för entreprenörskontroller. Built kontrollerar att installationsföretaget är registrerat hos Elsäkerhetsverket. Vi går även igenom företagens försäkringsbrev, gör företrädrarkontroller, kontrollerar F-skatt, referenser och mycket mer. Vi har även en kundtjänst dit du kan vända dig om du har åsikter eller feedback kring utförd installation. Built hjälper då till med reklamationshanteringen.

 • Kan jag använda Rot-avdraget när jag bokar en elektriker i Örebro via Built?

  Ja, som privatperson kan du i regel nyttja Rot-avdraget när du anlitar en elektriker för elarbeten i hemmet. Läs mer på Skatteverkets hemsida om vad som ingår i Rot-avdraget och hur mycket avdrag du kan göra.

 • Vad kostar det att anlita en elektriker i Örebro via Built?

  Många av de tjänster Built förmedlar i Örebro går på fast pris. Det innebär att du kan få ett fast pris för både arbete och material när det kommer till enklare elinstallationer som ex. byte av vägguttag, installation av laddboxar eller installation av taklampor. Du kan även boka elektriker på timme för exempelvis felsökning. Timpriset för en elektriker varierar lite beroende på vart i landet du befinner dig. Timpriset för en elektriker i Örebro via Built ligger på ca 595kr/h efter Rot-avdraget.

  Minimidebiteringen ligger på två timmar + serviceavgift.

 • Hur bokar jag en installation eller elektriker i Örebro via Built?

  Fyll i dina uppgifter via ett formulär på vår hemsida. Välj ”El” som tjänst. Du kommer då att få en ett mail och sms med en länk där du kan se priser på våra olika tjänster och boka. Du kan även boka in ett platsbesök från en behörig elektriker. Steg ett är att fylla i formuläret för att få snabb smidig service.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat