Målare Örebro

Att renovera och fixa hemma kan verkligen vara en vattendelare. Att vara en hemmafixare kan vara en persons största hobby och främsta nöje medan andra mycket hellre spenderar sin fritid på något helt annat. Är du en hemmafixare eller har du hellre annat för dig? Built hjälper dig som inte vill, kan eller hinner vara en hemmafixare genom att koppla ihop dig med en seriös målarfirma.

Kvalitativa måleriföretag i Örebro 

På Built gör vi processen betydligt enklare för dig som kund. Vi har samlat noga utvalda lokala målarfirmor i Örebro som går igenom en rad kontroller både initialt och löpande. Detta gör vi för det ska bli mindre jobb för dig som kund och för att du ska kunna känna dig trygg genom hela processen. Några av de kontroller vi gör är: 

 • – Kontroll av F-skatt
 • – Kontroll av att bolaget är momsregistrerat
 • – Kontroll av att bolaget är registrerat som arbetsgivare
 • – Kontroll av bolagets försäkringsbrev
 • – Kontroll av eventuellt skuldsaldo hos Kronofogden
 • – Intervju med ägare / ledning

Läs mer om våra kontroller här.

Vad kostar det att anlita en målarfirma i Örebro?

Svaret är att det beror på många olika faktorer. En stor del handlar om vilket grundjobb som krävs innan själva målningen kan sättas igång. Har du t.ex. tapeter som behöver rivas, eller är ytan ojämn och kräver bredspackling? Vi hjälper dig genom att ställa frågor och guida dig innan vi matchar ihop dig med en målarfirma som ger dig en offert, allt för att det ska bli ett så bra slutresultat som möjligt.

Typ av färg och märke kan också ha en stor inverkan på slutpriset, tänk på att om du beställer färg genom målarfirman så får du ofta ett bättre pris än om du beställer själv.

Glöm inte att du kan utnyttja Rot-avdraget när du anlitar en målarfirma. Läs mer om det här.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Hur går det till?

 

 

Ta-emot-fardiga-bokningar

Fyll i formuläret som finns längre upp på sidan här.

Klicka på länken i mail/SMS och besvara frågor om uppdraget.

Vi återkommer med offert eller tid för besök från en lokal målarfirma.

Att tänka på när du ska måla om

När du kontaktar oss för att få ett prisförslag från en lokal målarfirma så kommer vi skicka ett formulär med frågor för dig att svara på. Då kan det vara bra att tänka igenom några av följande saker:

 • – Vilket material har du på väggarna idag och vilket skick är det?
 • – Mät gärna antalet kvadrat som ska målas.
 • – Om du vill att vi hjälper dig med inköp av färg och eventuellt andra material.
 • – Om målarfirman ska hjälpa dig att beställa färg så fundera redan nu på vilken typ av färg du vill ha. Matt eller blank? Något särskilt märke du föredrar eller en specifik NCS-kod?
 • – När i tiden vill du att uppdraget ska vara slutfört?

Vi hjälper gärna till att bolla kring ovanstående och andra frågor som dyker upp. Vår kundtjänst och arbetsledaren på målarfirman är vana att guida kunder genom alla beslut som behöver tas.

 

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat
Kundrecensioner Målning
Sara, Målning Målning, Södermalm

Vi anlitade Built efter att vi fått en offert som vi tyckte låg bra i pris och kändes seriös. Det var ett stort projekt med tapeter från 70-talet som skulle rivas, lister och tak behövde målas och bredspackling behövdes i alla rum. Vi gillade att vi kunde bolla med teamet på Built genom hela processen. Vi hade diskussioner kring hur vi skulle gå tillväga, typ av färg osv. Processen var väldigt smidig från start till mål och vi är supernöjda med resultatet.

Frågor & Svar – Målare i Örebro

Vill du veta mer om hur Built fungerar? Vilka krav vi ställer på de anslutna firmorna i Örebro? Hur fungerar med fakturering och betalning? Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren. Hittar du inte ditt svar här? Då kan du alltid ringa eller maila oss!

 • Hur fungerar tjänsten?

  Built har samlat en rad lokala bygg- och målarfirmor. Alla anslutna firmor går igenom en certifieringsprocess innan de får ansluta sig till plattformen. Vi kontrollerar bland annat finansiell ställning, bolagsföreträdare, certifieringar, F-skatt, momsregistrering m.m. Built ansvarar i vår tur för marknadsföring, försäljning, kundsupport och administration. Vi följer även upp varje projekt för att säkerställa att allt gått bra.

  • Vad kostar det att använda Built?

   För dig som kund kostar det ingenting att använda Built. Vi är delvis en service mot dig som kund men också en service mot de anslutna firmorna. Built tar ut en förmedlingsavgift av de ansvariga byggföretagen.

 • Hur vet ni att företagen är duktiga och bra?

  Alla företag går igenom en gedigen process innan de får ansluta sig till Built. Vi kontrollerar räkenskaper, skatter, försäkringsbrev, rutiner, processer och eventuella certifieringar. Vi tar även in kundreferenser för att säkerställa att firman håller vad de lovar. Utöver det jobbar vi med tät uppföljning av anslutna företag före, under och efter projekten för att säkerställa att allt rullar på så gott det går.

 • När måste jag betala för mitt renoveringsprojekt?

  Byggföretagen du anlitar följer gängse praxis för när och hur betalning av projektet ska ske. Uppdrag förmedlade via Built utgår från Hantverkarformuläret-17, ABT06 eller AB-04. Betalningsvillkor framgår tydligt i den kostnadsfria offerten från byggföretaget du får ta del av när du fyllt i formuläret på vår hemsida.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat