Rot-tjänster

Rot-tjänster för privatpersoner

Rot-avdraget ger dig som privatperson möjlighet att dra av en del av arbetskostnaden när du tar hjälp av en hantverkare eller byggfirma för att utföra projekt inom renovering, ombyggnad och tillbyggnad.

Det kan handla om heltäckande renoveringsprojekt men också om köksrenovering, badrumsrenovering eller annat som har med din bostad att göra. Oavsett vilken typ av byggprojekt du ska genomföra ska du alltid anlita en professionell hantverkare eller byggfirma. Via Built får du endast offert från kvalitetssäkrade och certifierade elektriker, byggföretag, rörmokare eller målerifirmor.

Om du har ett behov av att genomföra en renovering men inte har listat ut exakt hur du vill att det ska se ut så kan vi kostnadsfritt hjälpa dig även där. Du kan dels få inspiration via vårt Pinterestkonto. Där har vi samlat inspirationsbilder på kök, verandor, fasader och andra kategorier som vi kan hjälpa dig med. Du kan också ta kontakt med oss via formuläret för att få hjälp att komma igång med ditt projekt. Detta helt utan krav eller kostnader så klart.

Vad kostar det att renovera en lägenhet eller en villa?

Det finns alltid en rad olika faktorer som påverkar vad en kostnaden för en renovering landar på. Materialval har ofta en stor påverkan på priset. Vill du ha italiensk marmor i hela badrummet eller väljer du andra material? Vill du ha ett dyrare märkeskök eller vill du ha ett IKEA-kök? Det här är bara några saker som påverkar priset. Kostnaden för arbetet som utförs av hantverkarna, arbetskostnaden, påverkar över omfattningen av din renovering. Behöver det dras nya avlopp eller vatten- och elledningar? Behöver en konstruktör tas in för att se över det byggtekniska om väggar i bostaden ska flyttas? Då det finns många olika faktorer som påverkar priset inleder byggföretagen nästan alltid med ett första möte för att sedan återkomma med någon form av prisindikation. Deras mål är att ge dig rätt pris, rätt service och rätt kvalitet på de tjänster som företagen erbjuder.

Rätt hantverkare för rätt typ av arbete

Oavsett vad för byggprojekt du vill ha hjälp med så börjar det med ett behov eller en idé hos dig som kund. Det kan handla om att optimera ytorna hemma, höja upplevelsen, uppgradera ett slitet ytskikt eller öka funktionaliteten i ditt hem. Olika typer av projekt kräver olika auktorisation, kunskap och erfarenhet. Vi kan hjälpa dig med inspiration till ditt byggprojekt men också koppla ihop dig med ett byggföretag som kan guida dig gällande materialval, ritningar, projektplanering, inköp, rivning, bortforsling, montering och slutligen byggstädningen.

De anslutna byggfirmorna och hantverkarna har alla gått igenom vår kvalitetskontroller. De har också rätt behörighet för det uppdrag du vill ha hjälp med.

Snabb offert och prisuppgift på ditt byggprojekt

Genom de anslutna lokala entreprenörerna kan vi på Built förmedla en snabb offert på ditt bygguppdrag. Vi hjälper dig oavsett om du vill ha hjälp med en totalentreprenad eller delar av din renovering. Kontakta oss för en offert från en byggare på ditt uppdrag!

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Fler byggtjänster