Målare i Norrköping

Är det dags att måla om vardagsrummet? Funderar du på en ny tapet till sovrummet? Kanske sitter du och funderar på om man verkligen måste grundmåla och om pensel eller roller är det bästa? Vilka dina funderingar än är så hjälper Built dig med målare i Norrköping. 

Nu är det enkelt att boka en målarfirma i Norrköping

Det ska vara enkelt att boka målare i Norrköping. Med Built får du snabbt och enkelt ett prisförslag för just ditt behov. Vi ser till att du får svar på dina frågor och ser till att du får en målare med goda recensioner. 

Vi hjälper dig gärna att måla om hemma.

Tapet eller färg?

Besluten inför renovering är många. Tapet eller målarfärg kan vara en smaksak men också ett praktiskt beslut. Förarbete är A och O oavsett om du tapetserar eller målar. Att ge vika på förarbetet straffar sig ofta i slutresultatet. Ojämnheter syns lätt igenom både färg och tapet. 

Det finns för och nackdelar med både tapet och färg. Med tapeter får du ett snabbt resultat och möjligheten till mönster är större och enklare än med färg. Tapeter ger en ombonad känsla och orsaker ingen lukt. Nackdelen med tapeter är att det kan vara svårare att beräkna åtgång och skador kan vara svårare att åtgärda. Dessutom är tapeter ofta känsligare än målarfärg när det kommer till det slutgiltiga ytskiktet och skador uppstår därför lättare på tapeter. 

Målning kan även det vara en snabb lösning men kom ihåg att målning kan ta längre tid än vad man tror. Med målade väggar är det enkelt att bättra på och åtgärda eventuella skador. Nackdelen med att måla är att eventuella skavanker lätt syns om inte förarbetet är noggrant gjort och en del färger kan ta tid att torka. 

Vill du veta vad som gäller för att få rot-avdrag, läs mer här.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Hur går det till?

 

 

Ta-emot-fardiga-bokningar

Fyll i formuläret som finns längre upp på sidan här.

Klicka på länken i mail/SMS och besvara frågor om uppdraget.

Vi återkommer med offert eller tid för besök.

Vad kostar det att anlita en målare i Norrköping? 

Bra fråga. Svaret är att det beror på många olika faktorer. När vi tar fram en offert för ditt uppdrag så gör vi det genom att du får svara på frågor som t.ex. typ av väggskikt, antal kvadratmeter som ska målas, huruvida du vill att socklar och dörrkarmar ska målas osv. Ibland kan det krävas ett hembesök, vår ambition är att boka in det så snabbt som möjligt så att du som kund slipper vänta. 

Vad som påverkar priset när du ska måla om?

 • – Typ av ytskikt och huruvida det finns tapeter som ska rivas/slipas, om det behöver bredspacklas osv.
 • – Storleken på arbetsytan.
 • – Vilken stad du bor i.
 • – Antal strykningar av färg som behövs.
 • – Typ av färg och varumärke.

 

 

 

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat
Kundrecensioner Målning
Sara, Målning Målning, Södermalm

Vi anlitade Built efter att vi fått en offert som vi tyckte låg bra i pris och kändes seriös. Det var ett stort projekt med tapeter från 70-talet som skulle rivas, lister och tak behövde målas och bredspackling behövdes i alla rum. Vi gillade att vi kunde bolla med teamet på Built genom hela processen. Vi hade diskussioner kring hur vi skulle gå tillväga, typ av färg osv. Processen var väldigt smidig från start till mål och vi är supernöjda med resultatet.

Frågor & Svar för dig som ska måla om i Norrköping

Vill du veta mer om hur Built fungerar? Vilka krav vi ställer på våra anslutna firmor? Hur det fungerar med fakturering och betalning? Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren. Hittar du inte ditt svar här? Då kan du alltid ringa eller maila oss!

 • Hur fungerar tjänsten?

  Built samarbetar med en rad lokala bygg- och målarfirmor. Alla våra anslutna firmor går igenom vår certifieringsprocess innan de får ansluta sig till plattformen. Vi kontrollerar bland annat finansiell ställning, bolagsföreträdare, certifieringar, F-skatt, momsregistrering m.m. Built ansvarar i vår tur för marknadsföring, försäljning, kundsupport och administration. Vi följer även upp varje projekt för att säkerställa att allt gått bra.

  • Vad kostar det att använda Built?

   För dig som kund kostar det ingenting att använda Built. Vi är delvis en service mot dig som kund men också en service mot våra anslutna firmor. Vi hjälper våra anslutna firmor med en rad olika tjänster, inkluderat matchning med kunder och projekt. Built tar betalt av byggfirman för de tjänster vi levererar.

 • Hur vet ni att företagen är duktiga och bra?

  Alla företag går igenom en gedigen process innan de får ansluta sig till Built. Vi kontrollerar räkenskaper, skatter, försäkringsbrev, rutiner, processer och eventuella certifieringar. Vi tar även in kundreferenser för att säkerställa att firman håller vad de lovar. Utöver det jobbar vi tätt med våra anslutna företag före, under och efter projekten för att säkerställa att allt rullar på så gott det går.

 • När måste jag betala för mitt renoveringsprojekt?

  Vi följer gängse praxis för när och hur betalning av projektet ska ske. Vi utgår från Hantverkarformuläret-17, ABT06 eller Anbudsformulär-10. Betalningsvillkor framgår tydligt i den kostnadsfria offerten du får ta del av när du fyllt i formuläret på vår hemsida.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat