Målare i Linköping

Letar du efter en bra målare i Linköping?

Hemmafix och renovering kan vara både roligt och utmanande. Har du renoverat hemma så vet du dock hur tidskrävande det kan vara. Att göra om hemma kan vara allt från att byta möbler till större projekt som kräver både tid och kunskap. Ett hem att trivas i är viktigt för många. Färg och tapeter är en viktig del i ett hem men kanske inte något som alltid prioriteras. Att måla och tapetsera kan kännas både krångligt och dyrt. 

Built är ett väletablerat företag som har hjälper dig att få offert från några av de främsta målarfirmorna i Linköping. 

Vad ingår när du anlitar en målare i Linköping?

När du anlitar en lokal målarfirma via Built slipper du tänka på allt själv. Spackel, grundfärg eller inte? Pensel eller roller? Papperstapet eller vinyltapet? Lämna dina frågor till de erfarna målarna.  

Du behöver själv ta ner föremål från väggarna och ev tömma rummet på möbler och lösa föremål. Beroende på vilka föremålen är kan du ibland endast samla dem mitt i rummet och täcka över dem. Du alltid rådgöra med din målare om vad som passar bäst för er. 

Genom att du svara på frågor via vårt onlineformulär så kommer målarfirman antingen skicka en offert baserat på dina svar eller boka in ett hembesök för att sedan skicka en offert.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Hur går det till?

 

 

Ta-emot-fardiga-bokningar

Fyll i formuläret som finns längre upp på sidan här.

Klicka på länken i mail/SMS och besvara frågor om uppdraget.

Vi återkommer med offert eller tid för besök.

Vad kostar det att anlita en målare i Linköping? 

Tyvärr finns det inget enkelt svar på den frågan, det beror på många faktorer helt enkelt. På Built är vår ambition att kunna ge dig en offert från en lokal målarfirma i Linköping så snabbt som möjligt. Genom att svara på en rad frågor i vårt frågeformulär så hjälper du oss att matcha förfrågan med rätt målarföretag. Ibland kan det krävas ett hembesök för att säkerställa att målarna ger dig en offert som reflekterar ditt uppdrag och dina önskemål på bästa möjliga sätt. 

Vad det kostar att måla om beror bl.a. på:

 • – Typ av ytskikt och huruvida det finns tapeter som ska rivas/slipas, om det behöver bredspacklas osv.
 • – Storleken på arbetsytan.
 • – Vilken stad du bor i.
 • – Antal strykningar av färg som behövs.
 • – Typ av färg och varumärke.

På Built ger vi dig råd genom hela processen och ser till att du får en offert baserad på just dina behov.

Rot-avdrag på måleritjänster

De lokala målarföretagen som ger offert via Built sätter ett fast pris för att du ska känna dig trygg. Priset för måleritjänster varierar och påverkas av rot-avdrag. När du anlitar en målare via Built får du hjälp med det administrativa arbetet kring rot-avdraget. Avdraget ger dig en skattereducering vilket påverkar tjänstens pris. Avdraget syns direkt på din faktura och är ingenting du behöver betala och ligga ute med för att sedan ansöka om att få tillbaka. Allt sker smidigt och automatiskt.

Läs mer här om hur rot-avdrag fungerar.

 

 

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat
Kundrecensioner Målning
Sara, Målning Målning, Södermalm

Vi anlitade Built efter att vi fått en offert som vi tyckte låg bra i pris och kändes seriös. Det var ett stort projekt med tapeter från 70-talet som skulle rivas, lister och tak behövde målas och bredspackling behövdes i alla rum. Vi gillade att vi kunde bolla med teamet på Built genom hela processen. Vi hade diskussioner kring hur vi skulle gå tillväga, typ av färg osv. Processen var väldigt smidig från start till mål och vi är supernöjda med resultatet.

Vanliga frågor när du ska måla om i Linköping

Vill du veta mer om hur Built fungerar? Vilka krav vi ställer på våra anslutna firmor i Linköping? Hur det fungerar med fakturering och betalning? Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren för dig som ska måla om i Linköping med omnejd. Hittar du inte ditt svar här? Då kan du alltid ringa eller maila oss!

 • Hur fungerar tjänsten?

  Built har samlat en rad lokala bygg- och målarfirmor. Alla anslutna firmor går igenom en certifieringsprocess innan de får ansluta sig till plattformen. Vi kontrollerar bland annat finansiell ställning, bolagsföreträdare, certifieringar, F-skatt, momsregistrering m.m. Built ansvarar i vår tur för marknadsföring, försäljning, kundsupport och administration. Vi följer även upp varje projekt för att säkerställa att allt gått bra.

  • Vad kostar det att använda Built?

   För dig som kund kostar det ingenting att använda Built. Vi är delvis en service mot dig som kund men också en service mot de anslutna firmorna. Built tar ut en förmedlingsavgift av de ansvariga byggföretagen.

 • Hur vet ni att företagen är duktiga och bra?

  Alla företag går igenom en gedigen process innan de får ansluta sig till Built. Vi kontrollerar räkenskaper, skatter, försäkringsbrev, rutiner, processer och eventuella certifieringar. Vi tar även in kundreferenser för att säkerställa att firman håller vad de lovar. Utöver det jobbar vi med tät uppföljning av anslutna företag före, under och efter projekten för att säkerställa att allt rullar på så gott det går.

 • När måste jag betala för mitt renoveringsprojekt?

  Byggföretagen du anlitar följer gängse praxis för när och hur betalning av projektet ska ske. Uppdrag förmedlade via Built utgår från Hantverkarformuläret-17, ABT06 eller AB-04. Betalningsvillkor framgår tydligt i den kostnadsfria offerten från byggföretaget du får ta del av när du fyllt i formuläret på vår hemsida.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat