Målare Västerås 

Har du någon gång målat om hemma själv? Tapetserat om vardagsrummet? Då känner du kanske igen att det som oftast tar längst tid är förarbetet. När väggarna ska målas eller tapetseras ska möbler flyttas och täckas över, väggar tvättas och hål och skarvar ska spacklas över. Dessutom ska golv och ibland även tak skyddas och att behöva grundmåla hör inte till ovanligheten. Att måla och tapetsera kräver med andra ord en del planering och arbete.

Låt Built förmedla målerijobbet

Fördelarna med att låta någon anna göra jobbet är många. Förarbetet är det viktigaste när du ska måla eller tapetsera och våra erfarna målare vet att det ofta är där det brister för den oerfarne målaren. Ofta behöver väggarna spacklas och slipas flera gånger och att åtgärda ojämnheter är ett måste för ett snyggt slutresultat. Genom att anlita en lokal målare via Built blir din renovering korrekt utförd i alla steg. När du ska välja din målare i Västerås får du enkelt en offert och vi matchar dig med en målare som passar dina behov.

Hur ofta måste man måla om?

Väggfärg och tapeter slits vanligtvis inte på samma sätt som ytterväggar då de inte påverkas av väder och vind. Slitage uppstår dock ändå. Hål efter spik och skruv, solen och möbler sätter sina spår på både färg och tapet. Det finns färg och tapeter av varierande kvalitet vilket även det påverkar väggens känslighet för slitage. Hur ofta man måste måla en vägg inomhus beror därför mycket på vilket typ av slitage väggen utsatts för och kvalitet på det material som används.   

Rot- avdrag påverkar priset 

Att anlita målare kan vara kostsamt speciellt beroende på hur stor yta som ska tapetseras eller målas samt vilket material du väljer. Att använda billigare färg eller tapeter gör att du kommer lägre i pris men det kan också ge en annan kvalitet och därmed livslängd. Built sätter alltid kvalitet och kundnöjdhet först. Priset för en målare påverkas också av om målaren arbetar med timpris eller fast pris. När du anlitar målare har du också rätt till Rot-avdrag vilket även det påverkar priset. Med Rot-avdrag får du en skattereducering och betalar därför bara en del av priset. 

Klicka här för att läsa mer om Rot-avdrag för måleritjänster. 

Proffs i Västerås 

Västerås har likt många andra städer flera duktiga målare. Built kopplar ihop dig med handplockade målare för att du ska slippa brottas med att välja rätt målare själv. Vilken målarfirma som passar just dig bäst beror på dina behov. Att fråga grannen, kollegan eller kusinen är alltid bra för att få rekommendationer och råd. Ta alltid reda på vad som förväntas av dig inför arbetet. Behöver du tvätta och spackla själv? När är arbetet klart och kommer du kunna sova hemma? Våra målarproffs i Västerås hjälper dig med ditt måleriprojekt. Få en snabb och kostnadsfri offert med fast pris från oss.

Ska du renovera mera? Vi gör mer än målning och tapetsering! Läs mer här. 

 

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat