Målare Eskilstuna

Måla om hemma – Fast pris och garanti

Att måla om och tapetsera gör mycket för ett hem. Om det så är löpande underhåll för en fräschare känsla, höja värdet eller ett nytt hem att sätta sin egen prägel på så är vi nog många som kan enas om den där fräscha och härliga känslan som ett nymålat rum har. Kanske är vi lika många som kan enas om att svordomar, allt stök som en renovering kan innebära ofta innebär att det inte alls blev så där perfekt som vi tänkt oss. 

Vi vet att måla och tapetsera kan kännas lätt men det är ofta ett stort och tidskrävande projekt, även när det bara är en vägg. Det kräver mycket material och planering. Rätt färg, maskeringstejp, skyddspapp, grundfärg, rätt pensel, mönsterpassning o.s.v. Att tapetsera och måla själv kan bli en både dyr och tidskrävande process. 

Hitta rätt målare i Eskilstuna

När du väl bestämt dig för att måla om eller tapetsera, valt den där perfekta färgen eller drömtapeten är frågorna ofta många. Vilken målare ska jag anlita? Kan de redan nu? Hur lång tid tar det? Vi vet hur svårt det kan vara att hitta en tillgänglig målarfirma till rätt pris. Vi har flera duktiga målare i Eskilstuna och vi hjälper dig med en kvalitetssäker målning när du vill ägna dig åt annat. 

Att tänka på när du väljer målare 

Att välja rätt målare kan vara svårt. Listan över målare är lång, så även den över målare i Eskilstuna. En del målare tar endast uppdrag från firmor och inte privatpersoner vilket gör att det kan vara svårt att hitta en målare med kort varsel. När du väljer målare är det alltid bra att lyssna på rekommendationer och recensioner. 

Be alltid om offert och var noga med att du får det du betalar för och att tidsplanen är rimlig. När du anlitar en målarfirma får du inte alltid välja om firman ordnar med inköp eller om du måste stå för materialen själv. Med Built väljer du själv om du eller vi ska stå för inköpen. 

En del målarfirmor tar ut milersättning så att anlita en målare nära dig i samma stad kan ha flera fördelar. 

Vad kostar det att anlita en målare? 

En fråga med många svar. En del firmor tar betalt per timme och en del till fast pris. Yta, färg och materialkostnad påverkar även det priset. Med Built får du alltid målning till fast pris för din trygghet.

Priset för måleritjänster ges via en offert och att tolka en offert är inte alltid lätt. Built har gjort offerten så tydlig som möjligt för att underlätta din renovering. Här kan du läsa mer om hur man tolkar en offert.  

Kostnaden för byggtjänster påverkas också av det Rot-avdrag som du berättigas med när du anlitar hantverkare. Med Rot-avdrag får du en skattesubvention och betalar på så sätt inte hela kostnaden själv. Kostnaden dras av direkt på din faktura och hanteras av oss på Built gentemot Skatteverket.

Läs mer om hur rot-avdraget fungerar här!

Vad behöver du göra själv? 

Målarfirman tar hand om allt som har med målning eller tapetsering att göra. Vi samarbetar med handplockade och erfarna proffs i Eskilstuna och med Built är du alltid försäkrad. Det enda du behöver göra själv är att ta ner föremål från väggarna samt tömma rummet på möbler. Har du inte möjlighet att tömma rummet på samtliga föremål räcker det ibland att samla dem i mitten av rummet. Genom Built kan du alltid rådgöra med din målare om vad som funkar bäst för just din målning. 

 

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på ditt måleriuppdrag Få en kostnadsfri offert från en Builtmålare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat