Målare Västerås 

Har du någon gång målat om hemma själv? Tapetserat om vardagsrummet? Då känner du kanske igen att det som oftast tar längst tid är förarbetet. När väggarna ska målas eller tapetseras ska möbler flyttas och täckas över, väggar tvättas och hål och skarvar ska spacklas över. Dessutom ska golv och ibland även tak skyddas och att behöva grundmåla hör inte till ovanligheten. Att måla och tapetsera kräver med andra ord en del planering och arbete.

Låt en målarfirma i Västerås göra jobbet

Fördelarna med att låta någon annan göra jobbet är många. Förarbetet är det viktigaste när du ska måla eller tapetsera och en erfaren målare vet att det ofta är där det brister för den oerfarne målaren. Ofta behöver väggarna spacklas och slipas flera gånger och att åtgärda ojämnheter är ett måste för ett snyggt slutresultat. Genom att anlita en målarfirma via Built blir din renovering korrekt utförd i alla steg. När du ska välja din målare i Västerås får du enkelt en offert och vi matchar dig med en målare som passar dina behov.

Hur ofta måste man måla om?

Väggfärg och tapeter slits vanligtvis inte på samma sätt som ytterväggar då de inte påverkas av väder och vind. Slitage uppstår dock ändå. Hål efter spik och skruv, solen och möbler sätter sina spår på både färg och tapet. Det finns färg och tapeter av varierande kvalitet vilket även det påverkar väggens känslighet för slitage. Hur ofta man måste måla en vägg inomhus beror därför mycket på vilket typ av slitage väggen utsatts för och kvalitet på det material som används.   

Rot- avdrag för målartjänster

Att anlita målare kan vara kostsamt speciellt beroende på hur stor yta som ska tapetseras eller målas samt vilket material du väljer. Att använda billigare färg eller tapeter gör att du kommer lägre i pris men det kan också ge en annan kvalitet och därmed livslängd. Built sätter alltid kvalitet och kundnöjdhet först. Priset för en målare påverkas också av om målaren arbetar med timpris eller fast pris. När du anlitar målare har du också rätt till Rot-avdrag vilket även det påverkar priset. Med Rot-avdrag får du en skattereducering och betalar därför bara en del av priset. 

Klicka här för att läsa mer om Rot-avdrag för måleritjänster. 

 

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Hur går det till?

 

 

Ta-emot-fardiga-bokningar

Fyll i formuläret som finns längre upp på sidan här.

Klicka på länken i mail/SMS och besvara frågor om uppdraget.

Vi återkommer med offert eller tid för besök.

Kontrollerade målarfirmor i Västerås 

Västerås har likt många andra städer flera duktiga målare. Built har samlat handplockade målarföretag för att du ska slippa brottas med att välja rätt målare själv. På Built kontrollerar vi noga de firmor vi arbetar med. Detta göra vi för att du som kund ska slippa tänka på att välja en seriös och bra firma. 

Läs mer om vilka kontroller vi gör på de anslutna målarfirmorna.

Vad kostar det att anlita en målare i Västerås? 

Tyvärr finns det inget enkelt svar på den frågan, det beror på många faktorer helt enkelt. På Built är vår ambition att kunna förmedla en offert så snabbt som möjligt. Genom att svara på en rad frågor i vårt frågeformulär så hjälper du oss att förstå projektet. Ibland kan det krävas ett hembesök för att säkerställa att målarfirman ger dig en offert som reflekterar ditt uppdrag och dina önskemål på bästa möjliga sätt. 

Saker på påverkar priset för din målning:

 • – Typ av vägg och nuvarande skick.
 • – Antal kvadrat som ska målas.
 • – Vilken stad du bor i.
 • – Typ av färg.
 • – Rot-avdraget har för dig som inte utnyttjat det såklart en positiv inverkan på priset.

 

 

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat
Kundrecensioner Målning
Sara, Målning Målning, Södermalm

Vi anlitade Built efter att vi fått en offert som vi tyckte låg bra i pris och kändes seriös. Det var ett stort projekt med tapeter från 70-talet som skulle rivas, lister och tak behövde målas och bredspackling behövdes i alla rum. Vi gillade att vi kunde bolla med teamet på Built genom hela processen. Vi hade diskussioner kring hur vi skulle gå tillväga, typ av färg osv. Processen var väldigt smidig från start till mål och vi är supernöjda med resultatet.

Vanliga frågor när du ska måla om

Vill du veta mer om hur Built fungerar? Vilka krav vi ställer på de anslutna firmorna i Västerås? Hur det fungerar med fakturering och betalning? Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren för dig som ska måla om i Västerås. Hittar du inte ditt svar här? Då kan du alltid maila oss på kontoret@built.se.

 • Hur fungerar tjänsten?

  Built har samlat en rad lokala bygg- och målarfirmor. Alla anslutna firmor går igenom en certifieringsprocess innan de får ansluta sig till plattformen. Vi kontrollerar bland annat finansiell ställning, bolagsföreträdare, certifieringar, F-skatt, momsregistrering m.m. Built ansvarar i vår tur för marknadsföring, försäljning, kundsupport och administration. Vi följer även upp varje projekt för att säkerställa att allt gått bra.

  • Vad kostar det att använda Built?

   För dig som kund kostar det ingenting att använda Built. Vi är delvis en service mot dig som kund men också en service mot de anslutna firmorna. Built tar ut en förmedlingsavgift av de ansvariga byggföretagen.

 • Hur vet ni att företagen är duktiga och bra?

  Alla företag går igenom en gedigen process innan de får ansluta sig till Built. Vi kontrollerar räkenskaper, skatter, försäkringsbrev, rutiner, processer och eventuella certifieringar. Vi tar även in kundreferenser för att säkerställa att firman håller vad de lovar. Utöver det jobbar vi med tät uppföljning av anslutna företag före, under och efter projekten för att säkerställa att allt rullar på så gott det går.

 • När måste jag betala för mitt renoveringsprojekt?

  Byggföretagen du anlitar följer gängse praxis för när och hur betalning av projektet ska ske. Uppdrag förmedlade via Built utgår från Hantverkarformuläret-17, ABT06 eller AB-04. Betalningsvillkor framgår tydligt i den kostnadsfria offerten från byggföretaget du får ta del av när du fyllt i formuläret på vår hemsida.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat