Målare i Eskilstuna

Letar du efter en billig målare i Eskilstuna?

Att måla om och tapetsera gör mycket för ett hem. Om det så är för löpande underhåll, för en fräschare känsla eller för att höja värdet på bostaden. Vi vet att måla och tapetsera kan kännas lätt men det är ofta ett stort och tidskrävande projekt, även när det bara är en vägg. Det kräver mycket material och planering. Rätt färg, maskeringstejp, skyddspapp, grundfärg, rätt pensel, mönsterpassning o.s.v. Att tapetsera och måla själv kan bli en både dyr och tidskrävande process. 

Vi på Built hjälper dig gärna att måla om hemma.

Hitta en bra målare i Eskilstuna

När du väl bestämt dig för att måla om eller tapetsera, valt den där perfekta färgen eller drömtapeten är frågorna ofta många. Vilken målare ska jag anlita? Kan de redan nu? Hur lång tid tar det? Vi vet hur svårt det kan vara att hitta en tillgänglig målarfirma till rätt pris. Vi har flera duktiga målare i Eskilstuna och vi hjälper dig med en kvalitetssäker målning när du vill ägna dig åt annat. 

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Hur går det till?

 

 

Ta-emot-fardiga-bokningar

Fyll i formuläret som finns längre upp på sidan här.

Klicka på länken i mail/SMS och besvara frågor om uppdraget.

Vi återkommer med offert eller tid för besök.

Vad kostar det att anlita en målare i Eskilstuna? 

En fråga med många svar. En del firmor tar betalt per timme och en del till fast pris. 

Priset för måleritjänster ges via en offert och att tolka en offert är inte alltid lätt. Built har gjort offerten så tydlig som möjligt för att underlätta din renovering. 

Kostnaden för alla typer av byggtjänster påverkas också av det Rot-avdrag som du berättigas med när du anlitar hantverkare. Med Rot-avdrag får du en skattesubvention och betalar på så sätt inte hela kostnaden själv. Kostnaden dras av direkt på din faktura och hanteras av oss på Built gentemot Skatteverket.

Vad kostar det att måla om, faktorer som påverkar priset:

 • – Typ av ytskikt och huruvida det finns tapeter som ska rivas/slipas, om det behöver bredspacklas osv.
 • – Storleken på arbetsytan.
 • – Vilken stad du bor i.
 • – Antal strykningar av färg som behövs.
 • – Typ av färg och varumärke.

På Built ställer vi ett antal frågor för att kunna ge en så exakt offert som möjligt, vid behov gör vi även ett hembesök innan vi delar offerten med dig som kund.

 

 

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat
Kundrecensioner Målning
Sara, Målning Målning, Södermalm

Vi anlitade Built efter att vi fått en offert som vi tyckte låg bra i pris och kändes seriös. Det var ett stort projekt med tapeter från 70-talet som skulle rivas, lister och tak behövde målas och bredspackling behövdes i alla rum. Vi gillade att vi kunde bolla med teamet på Built genom hela processen. Vi hade diskussioner kring hur vi skulle gå tillväga, typ av färg osv. Processen var väldigt smidig från start till mål och vi är supernöjda med resultatet.

Frågor & Svar

Vill du veta mer om hur Built fungerar? Vilka krav vi ställer på våra anslutna firmor? Hur det fungerar med fakturering och betalning? Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren. Hittar du inte ditt svar här? Då kan du alltid ringa eller maila oss!

 • Hur fungerar tjänsten?

  Built samarbetar med en rad lokala bygg- och målarfirmor. Alla våra anslutna firmor går igenom vår certifieringsprocess innan de får ansluta sig till plattformen. Vi kontrollerar bland annat finansiell ställning, bolagsföreträdare, certifieringar, F-skatt, momsregistrering m.m. Built ansvarar i vår tur för marknadsföring, försäljning, kundsupport och administration. Vi följer även upp varje projekt för att säkerställa att allt gått bra.

  • Vad kostar det att använda Built?

   För dig som kund kostar det ingenting att använda Built. Vi är delvis en service mot dig som kund men också en service mot våra anslutna firmor. Vi hjälper våra anslutna firmor med en rad olika tjänster, inkluderat matchning med kunder och projekt. Built tar betalt av byggfirman för de tjänster vi levererar.

 • Hur vet ni att företagen är duktiga och bra?

  Alla företag går igenom en gedigen process innan de får ansluta sig till Built. Vi kontrollerar räkenskaper, skatter, försäkringsbrev, rutiner, processer och eventuella certifieringar. Vi tar även in kundreferenser för att säkerställa att firman håller vad de lovar. Utöver det jobbar vi tätt med våra anslutna företag före, under och efter projekten för att säkerställa att allt rullar på så gott det går.

 • När måste jag betala för mitt renoveringsprojekt?

  Vi följer gängse praxis för när och hur betalning av projektet ska ske. Vi utgår från Hantverkarformuläret-17, ABT06 eller Anbudsformulär-10. Betalningsvillkor framgår tydligt i den kostnadsfria offerten du får ta del av när du fyllt i formuläret på vår hemsida.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat