Elektriker Lund

Elektriker Lund

För att hjälpa dig med elinstallationer har Built ett antal elektriker anslutna i Lund. Built är en förmedlare av tjänster som jobbar med respekterade elinstallationsföretag i Lund. Built jobbar nationellt men har lokal närvaro genom lokala partners i Lund. Vi är dedikerade till att tillhandahålla högkvalitativa tjänster till privatpersoner och företag i Lund och närliggande områden.

Builts team av anslutna och erfarna och licensierade elektriker har rätt kompetens och kunskap för att hantera ett brett utbud av eltjänster i Lund, från enkla reparationer till komplexa installationer. Vi förstår att problem med elinstallationer kan vara både besvärliga och potentiellt farliga, varför vi är engagerade i att tillhandahålla pålitliga och effektiva tjänster från certifierade elektriker.

Builts anslutna elektriker i Lund erbjuder en mängd olika tjänster för att möta dina behov, inklusive:

 1. Elreparationer och underhåll: Builts anslutna elektriker kan diagnostisera och reparera alla typer av elproblem och vi erbjuder också regelbundna underhållstjänster för att säkerställa att ditt elsystem fungerar smidigt och effektivt.
 2. Belysningsinstallationer: Oavsett om du vill uppgradera din inomhusbelysning eller behöver utomhusbelysning för säkerhets- och skyddssyften, har vi expertisen för att hjälpa dig välja de bästa alternativen och installera dessa säkert.
 3. Eluppgraderingar: Om ditt hem eller företag upplever elproblem på grund av föråldrade ledningar eller ett överbelastadsystem kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder omläggning och installation av nya uttag och strömbrytare.
 4. Inspektion eller felsökning av el: Builts anslutna elektriker kan utföra säkerhetsinspektioner för att säkerställa att ditt elsystem uppfyller branschkraven och fungerar säkert. Detta är särskilt viktigt för äldre hem och företag, eftersom föråldrade ledningar och elkomponenter kan innebära en brandrisk.

På Built jobbar vi för att erbjuda kvalitativa, säkra och effektiva tjänster. Vi jobbar endast med elektriker som är fullt licensierat och försäkrade. Installatörerna i Lund jobbar endast med kvalitativa produkter och utför arbetena i enlighet med rådande krav och standarder.

O du behöver en elektriker i Lund med omnejd, tveka inte på att kontakta oss. Fyll i formuläret på vår hemsida för att få en offert och se hur vi kan hjälpa till med alla dina elbehov.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Populära installationstjänster i Lund

Endast certifierade elektriker och kvalitativa produkter

Vår professionella service i Lund börjar med en grupp av certifierade och ackrediterade elektriker vars fokus är att ge dig snabb, smidig och trygg service. Elektrikerna använder bara de bästa produkterna för dina installationer och reparationer, vilket säkerställer trygghet i ditt elsystem samtidigt som du får produkter som är pålitliga och säkra i flera år framöver.

Snabb service och trygga elinstallationer i Lund

På Built.se är vi stolta över att kunna erbjuda snabba och effektiva installationer i Lund. Vi förstår att din tid är värdefull, varför vi arbetar snabbt och noggrant för att få elinstallationerna rätt och riktiga första gången.

Några av tjänsterna som ingår i elektrikernas specialistområden är installation av lampor, laddboxar till bilar, dosdimmers, vägguttag, jordfelsbrytare eller elskåp. Builts anslutna elektriker hjälper dig att hitta den perfekta el- eller belysningslösningen för ditt hem eller kontor och ser till att dina installationer är säkra och trygga.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Builts installationstjänster i Lund

Vad kostar elektriker i Lund?

När du bokar el- och installationstjänster i Lund via Built kan du antingen boka elektriker per timme eller beställa installationstjänster till fast pris. Priset kan variera lite beroende på vilken stad du befinner dig i. Minimidebiteringen är dock densamma oavsett vart du bor, två timmar + servicebil. Med servicebil menas kostnader för framkörning, bil, parkering, admin och annat relaterat till uppdraget. Om du vill ha ett fast pris på installationstjänster kan du enkelt fylla i formuläret. Du får en länk till en beställningssida. Där kan du även välja till material som vägguttag, dosdimmer, strömbrytare och lägga en beställning för material+installation direkt. Det är kostnadsfritt att få en offert och se priset.

Prisexempel på olika typer installationstjänster: 

Typ av tjänst       Pris Kommentar
Timpris elektriker 595kr/h efter Rot                  Minimidebitering 2h + servicebil
Installation vägguttag  1 905 kr efter Rot Exkl. material
Installation dimmer  1 905 kr efter Rot Exkl. material

Elektriker i Lund via Built

Elektrikerna i Lund är också specialiserade på installation av eluttag. Oavsett om du behöver installera nya uttag eller reparera befintliga, har elektrikerna expertisen för att få jobbet gjort snabbt och effektivt. De utför kvalitativa installationer av vägg- och eluttag både inomhus och utomhus.

Om du behöver installation av en laddbox eller elbilsladdare kan elföretagen också hjälpa till med det! Elektriker kommer att arbeta med dig för att hitta den bästa laddningslösningen för ditt fordon och säkerställa att den installeras säkert och korrekt.

Utöver installationer kan du också få felsöknings- och underhållstjänster. Elektriker kan diagnostisera och fixa eventuella elproblem du kan uppleva och säkerställa att ditt elsystem fungerar på bästa, och säkraste, sätt.

När det gäller eltjänster är det viktigt att anlita en professionell och ackrediterad installatör i Lund. Med Built.se kan du vara säker på att du är i goda händer då alla anslutna elektriker i Lund är kontrollerade mot Elsäkerhetsverket och har genomgått Builts egna entreprenörskontroller. 

Vi är engagerade i att ge våra kunder högsta kvalitet och säkerställa att allt arbete utförs säkert och effektivt.

Kontakta oss idag för att boka din elektriker i Lund via Built.

 • Vilka elektrikertjänster i Lund kan jag boka via Built?

  Du kan boka en rad olika el- och installationstjänster i Lund via Built. De anslutna elektrikerna kan utföra allt från felsökning till installationer av laddboxar för elbilar, byte eller installation av el- och vägguttag, dimmers, lampknappar, termostater eller rörelsedetektorer. Elektrikerna kan även dra nya ledningar, fräsa in el eller genomföra större projekt.

 • Hur vet jag att elektrikerna jag bokar via Built i Lund är duktiga och seriösa?

  Built har över tio års erfarenhet av att jobba med hantverkare på stor skala. För att kvalificera el- och installationsföretagen i Lund har vi väl utarbetade rutiner för entreprenörskontroller. Built kontrollerar att installationsföretaget är registrerat hos Elsäkerhetsverket. Vi går även igenom företagens försäkringsbrev, gör företrädrarkontroller, kontrollerar F-skatt, referenser och mycket mer. Vi har även en kundtjänst dit du kan vända dig om du har åsikter eller feedback kring utförd installation. Built hjälper då till med reklamationshanteringen.

 • Kan jag använda Rot-avdraget när jag bokar en elektriker i Lund via Built?

  Ja, som privatperson kan du i regel nyttja Rot-avdraget när du anlitar en elektriker för elarbeten i hemmet. Läs mer på Skatteverkets hemsida om vad som ingår i Rot-avdraget och hur mycket avdrag du kan göra.

 • Vad kostar det att anlita en elektriker i Lund via Built?

  Många av de tjänster Built förmedlar i Lund går på fast pris. Det innebär att du kan få ett fast pris för både arbete och material när det kommer till enklare elinstallationer som ex. byte av vägguttag, installation av laddboxar eller installation av taklampor. Du kan även boka elektriker på timme för exempelvis felsökning. Timpriset för en elektriker varierar lite beroende på vart i landet du befinner dig. Timpriset för en elektriker i Lund via Built ligger på ca 595kr/h efter Rot-avdraget.

  Minimidebiteringen ligger på två timmar + serviceavgift.

 • Hur bokar jag en installation eller elektriker i Lund via Built?

  Fyll i dina uppgifter via ett formulär på vår hemsida. Välj ”El” som tjänst. Du kommer då att få en ett mail och sms med en länk där du kan se priser på våra olika tjänster och boka. Du kan även boka in ett platsbesök från en behörig elektriker. Steg ett är att fylla i formuläret för att få snabb smidig service.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat