Elektriker Luleå

Elektriker Luleå

Letar du efter pålitliga och professionella elektriker i Luleå? Via Built kan du boka seriösa elektriker som är kontrollerade och certifierade. Built har ett antal seriösa licensierade installationsföretag anslutna i Luleå. Elektrikerna är dedikerade till att tillhandahålla högkvalitativa eltjänster till privatpersoner och företag i Luleåområdet.

På Built förstår vi att elproblem kan vara både besvärliga och potentiellt farliga. Därför erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för att ta snabbt kunna ta itu med eventuella elproblem eller elinstallationer. Oavsett om du behöver en enkel reparation eller en komplett översyn av ditt elsystem av ditt hem eller företag, har vårt Built samlat seriösa elektriker i Luleå som har kunskapen och utrustningen för att utföra jobbet säkert och effektivt.

Några av de tjänster som elektrikerna i Luleå kan utföra är:

 1. Elreparationer och underhåll: De anslutna elfirmorna är experter på att diagnostisera och reparera alla typer av elinstallationer, från felaktiga ledningar till jordfelsbrytare som löser ut. Vi erbjuder också regelbundna underhållstjänster för att hålla ditt elsystem i bra skick.
 2. Belysningsinstallation: Oavsett om du vill uppgradera ditt hem eller företag med nya belysningsarmaturer eller behöver installera utomhusbelysning för säkerhet och skydd, har vi expertisen för att hjälpa dig välja de bästa belysningsalternativen och installera dessa säkert.
 3. Eluppgraderingar: Om du upplever elproblem på grund av föråldrade ledningar eller ett överbelastad system kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder en rad uppgraderingstjänster, inklusive jordfelsbrytare, lastbalanserare, omläggning och installation av nya uttag och strömbrytare.
 4. Felsökning el och besiktning: Elektrikerna i Luleå kan utföra omfattande säkerhetsinspektioner för att säkerställa att ditt elsystem uppfyller kraven och fungerar säkert. Detta är särskilt viktigt för äldre hem och företag, eftersom gamla ledningar och elkomponenter kan innebära en brandrisk.

På Built är vi stolta över att jobba med duktiga och kontrollerade installationsföretag i Luleå. Alla elektriker är fullt licensierade och försäkrade och vi använder endast högkvalitativa material och utrustning för att säkerställa att ditt elsystem är säkert och pålitligt.

Om du behöver en elektriker i Luleå, Sverige, använd Built. Fyll i formuläret för att få offert och se hur vi kan hjälpa till med dina elinstallationer.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Populära installationstjänster i Luleå

Endast certifierade elektriker och kvalitativa produkter

Vår professionella service i Luleå börjar med en grupp av certifierade och ackrediterade elektriker vars fokus är att ge dig snabb, smidig och trygg service. Elektrikerna använder bara de bästa produkterna för dina installationer och reparationer, vilket säkerställer trygghet i ditt elsystem samtidigt som du får produkter som är pålitliga och säkra i flera år framöver.

Snabb service och trygga elinstallationer i Luleå

På Built.se är vi stolta över att kunna erbjuda snabba och effektiva installationer i Luleå. Vi förstår att din tid är värdefull, varför vi arbetar snabbt och noggrant för att få elinstallationerna rätt och riktiga första gången.

Några av tjänsterna som ingår i elektrikernas specialistområden är installation av lampor, laddboxar till bilar, dosdimmers, vägguttag, jordfelsbrytare eller elskåp. Builts anslutna elektriker hjälper dig att hitta den perfekta el- eller belysningslösningen för ditt hem eller kontor och ser till att dina installationer är säkra och trygga.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Builts installationstjänster i Luleå

Vad kostar elektriker i Luleå?

När du bokar el- och installationstjänster i Luleå via Built kan du antingen boka elektriker per timme eller beställa installationstjänster till fast pris. Priset kan variera lite beroende på vilken stad du befinner dig i. Minimidebiteringen är dock densamma oavsett vart du bor, två timmar + servicebil. Med servicebil menas kostnader för framkörning, bil, parkering, admin och annat relaterat till uppdraget. Om du vill ha ett fast pris på installationstjänster kan du enkelt fylla i formuläret. Du får en länk till en beställningssida. Där kan du även välja till material som vägguttag, dosdimmer, strömbrytare och lägga en beställning för material+installation direkt. Det är kostnadsfritt att få en offert och se priset.

Prisexempel på olika typer installationstjänster: 

Typ av tjänst       Pris Kommentar
Timpris elektriker 595kr/h efter Rot                  Minimidebitering 2h + servicebil
Installation vägguttag  1 905 kr efter Rot Exkl. material
Installation dimmer  1 905 kr efter Rot Exkl. material

Elektriker i Luleå via Built

Elektrikerna i Luleå är också specialiserade på installation av eluttag. Oavsett om du behöver installera nya uttag eller reparera befintliga, har elektrikerna expertisen för att få jobbet gjort snabbt och effektivt. De utför kvalitativa installationer av vägg- och eluttag både inomhus och utomhus.

Om du behöver installation av en laddbox eller elbilsladdare kan elföretagen också hjälpa till med det! Elektriker kommer att arbeta med dig för att hitta den bästa laddningslösningen för ditt fordon och säkerställa att den installeras säkert och korrekt.

Utöver installationer kan du också få felsöknings- och underhållstjänster. Elektriker kan diagnostisera och fixa eventuella elproblem du kan uppleva och säkerställa att ditt elsystem fungerar på bästa, och säkraste, sätt.

När det gäller eltjänster är det viktigt att anlita en professionell och ackrediterad installatör i Luleå. Med Built.se kan du vara säker på att du är i goda händer då alla anslutna elektriker i Luleå är kontrollerade mot Elsäkerhetsverket och har genomgått Builts egna entreprenörskontroller. 

Vi är engagerade i att ge våra kunder högsta kvalitet och säkerställa att allt arbete utförs säkert och effektivt.

Kontakta oss idag för att boka din elektriker i Luleå via Built.

 • Vilka elektrikertjänster i Luleå kan jag boka via Built?

  Du kan boka en rad olika el- och installationstjänster i Luleå via Built. De anslutna elektrikerna kan utföra allt från felsökning till installationer av laddboxar för elbilar, byte eller installation av el- och vägguttag, dimmers, lampknappar, termostater eller rörelsedetektorer. Elektrikerna kan även dra nya ledningar, fräsa in el eller genomföra större projekt.

 • Hur vet jag att elektrikerna jag bokar via Built i Luleå är duktiga och seriösa?

  Built har över tio års erfarenhet av att jobba med hantverkare på stor skala. För att kvalificera el- och installationsföretagen i Luleå har vi väl utarbetade rutiner för entreprenörskontroller. Built kontrollerar att installationsföretaget är registrerat hos Elsäkerhetsverket. Vi går även igenom företagens försäkringsbrev, gör företrädrarkontroller, kontrollerar F-skatt, referenser och mycket mer. Vi har även en kundtjänst dit du kan vända dig om du har åsikter eller feedback kring utförd installation. Built hjälper då till med reklamationshanteringen.

 • Kan jag använda Rot-avdraget när jag bokar en elektriker i Luleå via Built?

  Ja, som privatperson kan du i regel nyttja Rot-avdraget när du anlitar en elektriker för elarbeten i hemmet. Läs mer på Skatteverkets hemsida om vad som ingår i Rot-avdraget och hur mycket avdrag du kan göra.

 • Vad kostar det att anlita en elektriker i Luleå via Built?

  Många av de tjänster Built förmedlar i Luleå går på fast pris. Det innebär att du kan få ett fast pris för både arbete och material när det kommer till enklare elinstallationer som ex. byte av vägguttag, installation av laddboxar eller installation av taklampor. Du kan även boka elektriker på timme för exempelvis felsökning. Timpriset för en elektriker varierar lite beroende på vart i landet du befinner dig. Timpriset för en elektriker i Luleå via Built ligger på ca 595kr/h efter Rot-avdraget.

  Minimidebiteringen ligger på två timmar + serviceavgift.

 • Hur bokar jag en installation eller elektriker i Luleå via Built?

  Fyll i dina uppgifter via ett formulär på vår hemsida. Välj ”El” som tjänst. Du kommer då att få en ett mail och sms med en länk där du kan se priser på våra olika tjänster och boka. Du kan även boka in ett platsbesök från en behörig elektriker. Steg ett är att fylla i formuläret för att få snabb smidig service.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat