Elektriker Jönköping

Elektriker Jönköping

Letar du efter pålitliga och certifierade elektriker i Jönköping? Boka en certifierad installationsfirma via Built.

På Built är vi stolta över att tillhandahålla högkvalitativa installationstjänster till våra kunder i Jönköping. Alla anslutna elföretag är fullt certifierade och utbildade för att leverera kvalitativa tjänster till ett fast pris.

Oavsett om du behöver hjälp med installation, felsökning eller reparationer av elinstallationer i Jönköping erbjuder vi ett brett utbud av eltjänster för att tillgodose dina behov. Vårt team av installationsföretag är kunniga och erfarna inom olika installationstjänster, som installation av elbilsladdare, jordfelsbrytare, eluttag och andra relaterade tjänster.

Sedan adoptionen av elbilar blivit vanligare har också fler installerat laddboxar i hemmet. Genom Built kan du få en kvalitativ och säker installation av din laddbox i Jönköping. Builts anslutna elektriker kan rekommendera den bästa laddaren för dina behov och installera den efter tillverkarens och branschens föreskrifter, vilket säkerställer att allt fungerar korrekt.

Du kan även boka installation av jordfelsbrytare i Jönköping. En jordfelsbrytare skapar ett säkrare och tryggare elsystem. Installationsföretaget i Jönköping som är anslutna till Built kommer att installera och testa din jordfelsbrytare för att säkerställa att den fungerar korrekt och ger dig trygghet.

Förutom installationstjänsterna kan du även boka in felsöknings- och reparationstjänster i Jönköping. Elektrikerna är utbildade för att snabbt diagnostisera och åtgärda eventuella elproblem du upplever.

Built och de anslutna certifierade elinstallatörerna i Jönköping tror på att tillhandahålla säkra tjänster till ett fast pris. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och för att få en offert på din installation.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Populära installationstjänster i Jönköping

Endast certifierade elektriker och kvalitativa produkter

Vår professionella service i Jönköping börjar med en grupp av certifierade och ackrediterade elektriker vars fokus är att ge dig snabb, smidig och trygg service. Elektrikerna använder bara de bästa produkterna för dina installationer och reparationer, vilket säkerställer trygghet i ditt elsystem samtidigt som du får produkter som är pålitliga och säkra i flera år framöver.

Snabb service och trygga elinstallationer i Jönköping

På Built.se är vi stolta över att kunna erbjuda snabba och effektiva installationer i Jönköping. Vi förstår att din tid är värdefull, varför vi arbetar snabbt och noggrant för att få elinstallationerna rätt och riktiga första gången.

Några av tjänsterna som ingår i elektrikernas specialistområden är installation av lampor, laddboxar till bilar, dosdimmers, vägguttag, jordfelsbrytare eller elskåp. Builts anslutna elektriker hjälper dig att hitta den perfekta el- eller belysningslösningen för ditt hem eller kontor och ser till att dina installationer är säkra och trygga.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Builts installationstjänster i Jönköping

Vad kostar elektriker i Jönköping?

När du bokar el- och installationstjänster i Jönköping via Built kan du antingen boka elektriker per timme eller beställa installationstjänster till fast pris. Priset kan variera lite beroende på vilken stad du befinner dig i. Minimidebiteringen är dock densamma oavsett vart du bor, två timmar + servicebil. Med servicebil menas kostnader för framkörning, bil, parkering, admin och annat relaterat till uppdraget. Om du vill ha ett fast pris på installationstjänster kan du enkelt fylla i formuläret. Du får en länk till en beställningssida. Där kan du även välja till material som vägguttag, dosdimmer, strömbrytare och lägga en beställning för material+installation direkt. Det är kostnadsfritt att få en offert och se priset.

Prisexempel på olika typer installationstjänster: 

Typ av tjänst       Pris Kommentar
Timpris elektriker 595kr/h efter Rot                  Minimidebitering 2h + servicebil
Installation vägguttag  1 905 kr efter Rot Exkl. material
Installation dimmer  1 905 kr efter Rot Exkl. material

Elektriker i Jönköping via Built

Elektrikerna i Jönköping är också specialiserade på installation av eluttag. Oavsett om du behöver installera nya uttag eller reparera befintliga, har elektrikerna expertisen för att få jobbet gjort snabbt och effektivt. De utför kvalitativa installationer av vägg- och eluttag både inomhus och utomhus.

Om du behöver installation av en laddbox eller elbilsladdare kan elföretagen också hjälpa till med det! Elektriker kommer att arbeta med dig för att hitta den bästa laddningslösningen för ditt fordon och säkerställa att den installeras säkert och korrekt.

Utöver installationer kan du också få felsöknings- och underhållstjänster. Elektriker kan diagnostisera och fixa eventuella elproblem du kan uppleva och säkerställa att ditt elsystem fungerar på bästa, och säkraste, sätt.

När det gäller eltjänster är det viktigt att anlita en professionell och ackrediterad installatör i Jönköping. Med Built.se kan du vara säker på att du är i goda händer då alla anslutna elektriker i Jönköping är kontrollerade mot Elsäkerhetsverket och har genomgått Builts egna entreprenörskontroller. 

Vi är engagerade i att ge våra kunder högsta kvalitet och säkerställa att allt arbete utförs säkert och effektivt.

Kontakta oss idag för att boka din elektriker i Jönköping via Built.

 • Vilka elektrikertjänster i Jönköping kan jag boka via Built?

  Du kan boka en rad olika el- och installationstjänster i Jönköping via Built. De anslutna elektrikerna kan utföra allt från felsökning till installationer av laddboxar för elbilar, byte eller installation av el- och vägguttag, dimmers, lampknappar, termostater eller rörelsedetektorer. Elektrikerna kan även dra nya ledningar, fräsa in el eller genomföra större projekt.

 • Hur vet jag att elektrikerna jag bokar via Built i Jönköping är duktiga och seriösa?

  Built har över tio års erfarenhet av att jobba med hantverkare på stor skala. För att kvalificera el- och installationsföretagen i Jönköping har vi väl utarbetade rutiner för entreprenörskontroller. Built kontrollerar att installationsföretaget är registrerat hos Elsäkerhetsverket. Vi går även igenom företagens försäkringsbrev, gör företrädrarkontroller, kontrollerar F-skatt, referenser och mycket mer. Vi har även en kundtjänst dit du kan vända dig om du har åsikter eller feedback kring utförd installation. Built hjälper då till med reklamationshanteringen.

 • Kan jag använda Rot-avdraget när jag bokar en elektriker i Jönköping via Built?

  Ja, som privatperson kan du i regel nyttja Rot-avdraget när du anlitar en elektriker för elarbeten i hemmet. Läs mer på Skatteverkets hemsida om vad som ingår i Rot-avdraget och hur mycket avdrag du kan göra.

 • Vad kostar det att anlita en elektriker i Jönköping via Built?

  Många av de tjänster Built förmedlar i Jönköping går på fast pris. Det innebär att du kan få ett fast pris för både arbete och material när det kommer till enklare elinstallationer som ex. byte av vägguttag, installation av laddboxar eller installation av taklampor. Du kan även boka elektriker på timme för exempelvis felsökning. Timpriset för en elektriker varierar lite beroende på vart i landet du befinner dig. Timpriset för en elektriker i Jönköping via Built ligger på ca 595kr/h efter Rot-avdraget.

  Minimidebiteringen ligger på två timmar + serviceavgift.

 • Hur bokar jag en installation eller elektriker i Jönköping via Built?

  Fyll i dina uppgifter via ett formulär på vår hemsida. Välj ”El” som tjänst. Du kommer då att få en ett mail och sms med en länk där du kan se priser på våra olika tjänster och boka. Du kan även boka in ett platsbesök från en behörig elektriker. Steg ett är att fylla i formuläret för att få snabb smidig service.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert från hantverksproffs Snabb och kostnadsfri offert på ditt hantverksuppdrag
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat