Vanliga frågor

Frågor & Svar

Vill du veta mer om hur Built fungerar? Vilka krav vi ställer på våra målerifirmor? Hur det fungerar med fakturering och betalning? Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren. Hittar du inte ditt svar här? Då kan du alltid ringa eller maila oss!

 • Hur fungerar tjänsten?

  Built samarbetar med en rad lokala målarfirmor. Alla våra anslutna firmor går igenom vår certifieringsprocess innan de får ansluta sig till plattformen. Vi kontrollerar bland annat finansiell ställning, bolagsföreträdare, certifieringar, F-skatt, momsregistrering m.m. Built ansvarar i vår tur för marknadsföring, försäljning, kundsupport och administration. Vi följer även upp varje projekt för att säkerställa att allt gått bra.

 • Vad kostar det att använda Built?

  För dig som kund kostar det ingenting att använda Built. Vi är delvis en service mot dig som kund men också en service mot våra anslutna firmor. Vi hjälper våra målare med en rad olika tjänster, inkluderat matchning med kunder och projekt. Built tar betalt av måleriföretaget för de tjänster vi levererar.

 • Hur vet ni att byggföretagen är duktiga och bra?

  Alla firmor går igenom en gedigen process innan de får ansluta sig till Built. Vi kontrollerar räkenskaper, skatter, försäkringsbrev, rutiner, processer och eventuella certifieringar. Vi tar även in kundreferenser för att säkerställa att firman håller vad de lovar.

 • När måste jag betala för mitt måleriprojekt?

  Vi följer gängse praxis för när och hur betalning av projektet ska ske. Vi utgår från Anbudsformulär-10. Betalningsvillkor framgår tydligt i den kostnadsfria offerten du får ta del av när du fyllt i formuläret på vår hemsida.

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på renovering Få en kostnadsfri offert från en Builthantverkare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat