Målare Norrköping 

Är det dags att måla om vardagsrummet? Funderar du på en ny tapet till sovrummet? Kanske sitter du och funderar på om man verkligen måste grundmåla och om pensel eller roller är det bästa? Vilka dina funderingar än är så hjälper Built dig med målare i Norrköping. 

Vad är rot-avdrag? 

När du anlitar en målerifirma eller annan byggtjänst har du rätt till rot-avdrag. Rot-avdraget innebär en skattesubvention som gör att du inte står för hela kostnaden själv. Avdrag dras direkt från fakturan och hantering gentemot skatteverket görs självklart av Built. 

Enkelt att boka målare i Norrköping 

Det ska vara enkelt att boka målare i Norrköping. Med Built får du snabbt och enkelt ett prisförslag för just ditt behov. Vi ser till att du får svar på dina frågor och ser till att du får en målare med goda rekommendationer och recensioner. 

Tapet eller färg? 

Besluten inför renovering är många. Tapet eller målarfärg kan vara en smaksak men också ett praktiskt beslut. Förarbete är A och O oavsett om du tapetserar eller målar. Att ge vika på förarbetet straffar sig ofta i slutresultatet. Ojämnheter syns lätt igenom både färg och tapet. 

Det finns för och nackdelar med både tapet och färg. Med tapeter får du ett snabbt resultat och möjligheten till mönster är större och enklare än med färg. Tapeter ger en ombonad känsla och orsaker ingen lukt. Nackdelen med tapeter är att det kan vara svårare att beräkna åtgång och skador kan vara svårare att åtgärda. Dessutom är tapeter ofta känsligare än målarfärg när det kommer till det slutgiltiga ytskiktet och skador uppstår därför lättare på tapeter. 

Målning kan även det vara en snabb lösning men kom ihåg att målning kan ta längre tid än vad man tror. Med målade väggar är det enkelt att bättra på och åtgärda eventuella skador. Nackdelen med att måla är att eventuella skavanker lätt syns om inte förarbetet är noggrant gjort och en del färger kan ta tid att torka. 

Vill du veta vad som gäller för att få rot-avdrag, läs mer här.

 

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på ditt måleriuppdrag Få en kostnadsfri offert från en Builtmålare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat