Målare Linköping 

Hemmafix och renovering kan vara både roligt och utmanande. Har du renoverat hemma så vet du dock hur tidskrävande det kan vara. Att göra om hemma kan vara allt från att byta möbler till större projekt som kräver både tid och kunskap. Ett hem att trivas i är viktigt för många. Färg och tapeter är en viktig del i ett hem men kanske inte något som alltid prioriteras. Att måla och tapetsera kan kännas både krångligt och dyrt. 

Built är ett väletablerat företag som samarbetar med de främsta målerifirmorna i Linköping. 

Vad ingår när du anlitar en målare i Linköping?

När du anlitar en målare via Built slipper du tänka på allt själv. Spackel, grundfärg eller inte? Pensel eller roller? Papperstapet eller vinyltapet? Lämna dina frågor till våra erfarna målare.  

Du behöver själv ta ner föremål från väggarna och ev tömma rummet på möbler och lösa föremål. Beroende på vilka föremålen är kan du ibland endast samla dem mitt i rummet och täcka över dem. Med Built kan du alltid rådgöra med din målare om vad som passar bäst för er. 

Rot-avdrag 

På Built har vi fast pris för att du ska känna dig trygg. Priset för måleritjänst varierar och påverkas av rot-avdrag. När du anlitar en målare via Built får du hjälp med det administrativa arbetet kring rot-avdraget. Avdraget ger dig en skattereducering vilket påverkar tjänstens pris. Avdraget syns direkt på din faktura och är ingenting du behöver betala och ligga ute med för att sedan ansöka om att få tillbaka. Allt sker smidigt och automatiskt tack vare Built.

Läs mer här om hur rot-avdrag fungerar. 

Måleri med hög kvalitet i Linköping

Att måla och tapetsera om kan vara en ren djungel. Val av rätt färg och material tillsammans med arbetet du behöver lägga ner för att nå det slutresultat du vill ha tar tid. Med våra duktiga målare i Linköping får du tid för annat och våra proffs tar hand om din målning och tapetsering efter dina önskemål och behov. När du anlitar en hantverkare är vårt tips alltid att lyssna till andras rekommendationer. Vi vet hur svårt det kan vara att hitta den perfekta målaren och därför har vi noga valt ut våra samarbetspartners för att du ska känna dig trygg. 

  

Tack för din offertförfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Kostnadsfri offert på ditt måleriuppdrag Få en kostnadsfri offert från en Builtmålare
Typ av tjänst Köksrenovering Badrumsrenovering Måleri Golvläggning Takrenovering Fönsterrenovering VVS EL Annat